incl. aansluitsnoer

ijspegelverlichting voor buiten 3 meter - 2200K

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 32,50 (inclusief 21% btw)

Professionele koppelbare ijspegelverlichting voor buiten

Het professionele karakter van deze ijspegelverlichting voor buiten in warm wit ( 2200K ) is direct zichtbaar als je de kwalitatieve rubberen snoeren in handen hebt. Deze ijspegel kerstverlichting is 3 meter lang en koppelbaar door middel van de handige connectoren die aan de snoeren zijn verbonden. Je hoeft de kerstverlichting voor buiten natuurlijk niet door te koppelen, als je genoeg hebt aan 3 meter lengte, koop je 1 set inclusief aansluitsnoer met stekker. Het uiteinde van de kerstverlichting voor buiten is dan waterdicht afgesloten door een schroefdopje op de connector. Als je later besluit om de verlichting toch uit te breiden dan kun je alsnog een extra setje kopen en aansluiten.

Wil je wel door koppelen dan kun je tot maximaal 15 sets ( 45 meter ) ijspegelverlichting koppelen op 1 stekker.

Dit is kerstverlichting voor buiten van een professionele kwaliteit voor jaren lang plezier.

Op 1 snoer zitten verschillende lengtes '' ijspegels ''. Deze variant is de zg 3+4+5+4+3. Dit wil zeggen dat de eerste ijspegel 30 cm lang is, de 2e 40 cm lang en de 3e 50 cm lang enz enz. Uiteraard kunt je deze producten de hele winter buiten laten hangen en zijn alle aansluitingen waterdicht.

 

Ijspegelverlichting voor buiten door koppelen 

Wanneer je de ijspegelverlichting door wilt koppelen en je besluit om meerdere sets te kopen, dan kunt je ervoor kiezen om in ieder geval 1 set te kopen met aansluitsnoer met stekker en de rest kun je door koppelen zonder aansluitsnoer. Het maximaal aantal door te verbinden snoeren is 15 stuks met een totaal van 45 meter en 1710 lampjes.

Dat is het grote voordeel van professionele koppelbare ijspegel kerstverlichting, kwaliteit voor jaren en je kunt meerdere sets op 1 stekker aansluiten!

Ideaal te gebruiken als:
– tuinverlichting
– terrasverlichting
– balkonverlichting

Optioneel: je kunt kiezen wel of geen aansluitsnoer met stekker erbij te kopen. Uiteraard heb je wel minimaal 1 aansluitsnoer nodig om het product te laten werken.

KIJK BIJ " MAAK UW KEUZE " OM IN IEDER GEVAL 1 SET AAN TE SCHAFFEN MET AANSLUITSNOER, ELK AANSLUITSNOER IS 1,5 METER LANG. Koppel je meerdere sets dan kun je die zonder aansluitsnoer met stekker bestellen, alls kan dan op 1 stekker worden aangesloten.

Ook kun je allerlei aftakkingen maken met speciale aansluitsnoeren met connectors, kijk bij de KERSTVERLICHTING AANSLUITSNOEREN voor deze optie.

Eigenschappen
Materiaal: hoogwaardige zwarte rubberen snoeren met pure koperen bedrading (1*0.5mm2)
Type LEDs: hoge lumen LEDs
Kleur LEDs: warm wit 2200K ( gezellig geel licht als van een kaars )
Aantal LEDs: 114 per 3 meter
Doorkoppelbaar: ja, maximaal 15 sets ( 45 meter ) zijn door te koppelen
Voltage: 220-240VAC
Verbruik: 6,5 W per 3 meter
Beschermingsgraad: IP44 ( wanneer ook de stekkerverbinding wordt beschermd )
Lengte: 3 meter per stuk

Binnen 2 werkdagen in huis en vanaf 2 sets gratis verzonden.

 

© 2010 - 2020 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel