Lampion verlichting RGB met afstandsbediening

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 28,95 (inclusief btw)

Lampion verlichting set RGB ledlampjes afstandsbediening

Laat elke lampion of candlebag verlichten in het wit, warm wit of één van de 12 kleuren. De set led lampjes met afstandsbediening bestaat uit 10 led lampjes me 20 batterijen en een afstandsbediening. De set is geschikt voor het verlichten van lampionnen met een grootte van is 35 t/m 75 cm. De led lampjes zelf zijn waterdicht en daarom ook te gebruiken ter decoratie voor bijvoorbeeld vazen of schalen.

Verschillende kleuren led lampjes met afstandsbediening

Ieder led lampje heeft 3 smd leds, die zorgen voor een sfeervolle verlichting. Je kunt de ledlampjes met een afstandsbediening bedienen. Op die manier is de kleur en lichtsterkte aan te passen naar wens.

Daarnaast hebben de led lampjes met afstandsbediening de mogelijkheid om de verlichting automatisch van kleur te laten veranderen voor een extra feestelijk effect. Dit kan met de twee programma’s “Jump” en “Fade”. Bij het Jump programma springen de led lampjes van kleur naar kleur, terwijl bij het Fade programma de verandering van kleur geleidelijk gaat.

Brandtijd van de led lampjes met afstandsbediening

De lampjes geven ongeveer 8-12 uur constant licht en zwakken daarna langzaam af. Bij gebruik van jump of fade verlichting neemt de brandtijd iets sneller af doordat deze meer stroom vergen. Het wit van deze set is Ice wit met een blauwe gloed.

Geen lampion te hoog met deze led lampjes

Dankzij de led lampjes met afstandsbediening, kun je de lampionnen overdag al ophangen en hoef je ze later niet met de hand verlichten. Eén druk op de afstandsbediening is voldoende om de verlichting aan te zetten. Je kunt dus de lampionnen net zo hoog hangen als je wil. 

Geef elke lampion haar eigen kleur verlichting

Met de led lampjes met afstandsbediening, kun je ieder lampje apart instellen. Op die manier geef je elke lampion een andere kleur. Je doet dit door via de afstandsbediening elk lampje apart in te stellen naar keuze. Zet vervolgens alle lampjes uit. Hang de lampjes in de lampionnen en zet ze aan met de afstandsbediening. De lampjes gaan nu branden zoals jezelf hebt ingesteld.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga overdag voor stijlvolle, witte lampionnen die je 's Avonds met 1 druk op de knop verandert in kleurige lampionnen die van kleur veranderen.

Herbruikbare led lampjes

De led lampjes met afstandsbediening komen inclusief 20 CR203 batterijen. Elk lampje heeft twee batterijen nodig. Lampjes met nieuwe batterijen hebben een minimale brandtijd van 8 uur. Dit is voldoende om tijdens een feest, de gehele avond lampionnen te verlichten. Wanneer je de ledlampjes met afstandsbediening opnieuw wilt gebruiken, dien je eerst de batterijen te vervangen. Zijn je batterijen op? Bestel bij onze webshop 20 extra batterijen voor € 8,95. De afstandsbediening is voorzien van één batterij CR 2025.

Gebruiksaanwijzing:

papiertje-verwijderenStap 1: verwijder het papiertje

Draai de achterkant van het lampje af en haal het papiertje van de batterijen en draai het lampje weer in elkaar. Wanneer je deze vast draait zal het lampje gaan branden, uitschakelen kan met de meegeleverde afstandbediening.

LET OP:

Zodra de het papiertje van batterijen is verwijderd staan de lampjes in stand by modus en kunnen met de afstandsbediening bediend worden. Dit betekent dat er stroom gebruikt wordt zonder dat de lampjes branden. (vergelijkbaar met de standby modus van de tv) De batterijen lopen hierdoor langzaam leeg. Wij adviseren daarom wanneer de lampjes langere tijd niet worden gebruikt de batterijen te verwijderen of het papiertje weer op de batterijen te doen.

Stap 2: lampionnen ophangendraadje-led-lampje

Aan de achterzijde van het lampje zit een uitsparing waarin je de bij geleverde tyraps kan doen om het lampje in de lampion te hangen.

Stap 3: het bedienen van de led lampjes met afstandsbediening

Plaats de lampjes in de lampionnen en hang ze op. Je kunt nu de lampjes bedienen met de afstandsbediening en zelf kleuren kiezen, de lichtsterkte regelen, laten knipperen of ze van kleur naar kleur laten veranderen. Maar ook wanneer je gewoon wit licht wenst is dat natuurlijk ook mogelijk (dit is ice wit met en blauwe gloed)

Hoe werkt het Jump en Fade menu?

Het Jump en Fade menu zijn te versnellen of te vertragen door gebruik te maken van de licht sterkte knoppen op de afstandsbediening

De set wordt compleet met batterijen en tyraps geleverd en is klaar voor gebruik. Levering uit eigen voorraad binnen 2 werkdagen in huis.

 

© 2010 - 2023 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel