Je omgeving verlichten middels Zonne-energie 

Vanaf het voorjaar als de dagen weer langer worden en de temperaturen weer gaan stijgen gaan we ons steeds meer naar buiten begeven. We kunnen steeds vaker lekker buiten zitten. Hoe leuk zou het zijn om je tuin, balkon of overkapping gezellig te verlichten zonder dat je overal stopcontacten hoeft te maken.

Wij bieden in dit seizoen niet alleen lampionnen aan maar ook verschillende artikelen aan die worden opgeladen door de zon. Geen stekkers, verlengsnoeren of stroompunten nodig! Alles werkt op Zonne-energie. Wij hebben solar lampionnen, lampionnen slingers en lichtsnoeren die overdag opladen door de zon en 's avonds jouw omgeving gezellig verlichten. Alle lampionnen zijn van weerbestendig nylon gemaakt zodat je ze de hele zomer buiten kunt laten hangen.

Wegens veel vraag naar prikkabels in de zomer hebben wij besloten om deze prikkabel lichtslingers ook in een solar variant in te kopen. Het heeft een groot solar paneel en is uitgevoerd met de meest populaire filament led lampjes.

Wij leveren alles uit eigen voorraad, binnen 1 a 2 werkdagen heb je het al in huis, dus laat de zomer maar vast beginnen!

© 2010 - 2022 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel