Sorteer op

Lampionnen voor lampionnenoptocht of Sint Maarten

 11 november is het in Noord Holland Sint Maarten. De kinderen lopen langs de deuren met mooie lampionnen en krijgen na het zingen van een liedje wat snoep. Wij leveren voor iedereen lampionnen, lampionstokjes en lampionverlichting. Door het jaar heen worden er verschillende lampionnenoptochten georganiseerd, ook hiervoor moet u bij Candlebagplaza zijn. Wij hebben grote aantallen lampionnen en houten lampionstokjes in voorraad om scholen en verenigingen maar zeker ook particulieren te voorzien van geschikte lampionnen met verlichting.

Lampionoptocht met treklampionnen

Candlebagplaza levert ook papieren treklampionnen voor de lampionoptocht. Bij ons ben je dus in een keer klaar als je lampionstokjes en lampionnen besteld. De lampionnen worden assorti geleverd. Voor grote aantallen kunnen wij een speciale prijs maken.

Lampionoptocht en het budget

Candlebagplaza begrijpt dat er vaak een bepaald budget is om een lampionnenoptocht te organiseren. Daarom hebben wij voor scholen of evenementen speciale prijzen bij grote afname lampionstokjes en/of lampionnen. Mail voor scherpe prijzen info@candlebagplaza.nl

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel