Sorteer op

De opblaas figuren kunnen alleen worden afgehaald bij ons in Julianadorp

Wordt er iemand 50 jaar en wil je zo'n schitterende Abraham of Sarah uit Julianadorp als eye catcher in de tuin neerzetten om de jarige mee te verrassen? Niet alleen 50 jaar, wij hebben ook leeftijd banners van 18 tm 90 jaar.

Candlebagplaza levert niet alleen verlichting en decoratie artikelen zoals prikkabels, candlebags en lampionnen om jou feest te versieren maar in de regio verhuren wij ook van die feestelijke opblaas figuren zoals Abraham of Sarah van ruim 3 mtr  of 4 mtr hoog, voor vele leeftijden geschikt dmv verwisselbare leeftijd banners.

Omdat wij in Julianadorp zijn gevestigd kunnen wij alleen in deze buurt verhuren ivm afhalen van onze poppen ( Den Helder, Julianadorp, Texel in overleg, Breezand, Anna Paulowna, Callantsoog enz enz. ) Wij kunnen deze poppen met blowers niet verzenden.

Reserveren en betalen via de website of betaling a contant bij afhalen, wij hebben geen pin en aub. legitimatie meenemen, wij rekenen dan geen borg.

 * * CandleBagPlaza houdt het recht om uw reservering te annuleren ivm. slechte weersomstandigheden, windkracht 6 en harder en hevige regenval, wat tot behoudt van ons materiaal leidt.

 

Huurt u bij ons een pop en bent u ook nog op zoek naar allerlei feest versiering?

Kijk dan eens op de website rond, wij verkopen lampionnen als decoratie en feest verlichting in de vorm van prikkabels.

Reserveren of meer info....Tel: 06-52004624 of info@candlebagplaza.nl

© 2010 - 2021 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel