Sorteer op

Gekleurde rode lampionnen van papier in 3 maten verkrijgbaar

 In maar liefst 3 verschillende maten hebben wij rode gekleurde lampionnen in voorraad. Deze gekleurde rode lampionnen van rijstpapier vallen goed op wanneer je ze gaat gebruiken als versiering voor jouw feest. Hang de lampionnen door elkaar en combineer rode lampionnen met onze andere gekleurde lampionnen of witte lampionnen in een kleinere maat.

Wist je dat rode lampionnen in combinatie met donkergroene lampionnen de ultieme klassieke kerst kleuren zijn?

Een lampion van rijstpapier wordt handmatig gemaakt en compleet geleverd met duidelijke handleiding en een metalen spanner die de lampion zijn bolvorm geeft en waaraan je de lampion makkelijk kunt ophangen. De lampionnen zijn exclusief verlichting, kies ervoor om een lampion ledlampje in de lampion te hangen zodat je mooie verlichte lampionnen krijgt wat de feest avond zeer ten goede komt.

Elke rijstpapieren lampion van Candlebagplaza wordt uit voorraad geleverd binnen 2 werkdagen en de verzendkosten binnen Nederland zijn boven de 75 euro gratis.

Bestel bij ons jouw favorite gekleurde lampionnen en kijk bij de Lampionnen ophangen om de lampionnen op een makkelijke manier te bevestigen aan een plafond, hier vind je nylondraad om de lampionnen " onzichtbaar " op te hangen, het lijkt nu net of ze zweven. Ook verkopen wij een handig hulp middel zoals de veerhaakjes die jou enorm veel tijd besparen wanneer je veel lampionnen in een korte tijd moet ophangen.

Kijk rustig rond en wanneer je een bestelling doet wensen wij je alvast veel plezier met de aankoop.

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel