Candlebagplaza is opgericht door mijzelf in 2010. Candlebagplaza is Ruud Looij, man, midden 50 en wonend in Julianadorp vanwaar alle bestellingen door heel Nederland, België, Duitsland en Spanje worden verzonden.

Ik heb deze webwinkel bijna 15 jaar geleden opgericht omdat het mij vreselijk stoorde dat er op feesten en partijen die eeuwige papieren slingers met ballonnen hingen. Dat kan anders en beter vond ik en niet veel later was de webwinkel, gevuld met Candlebags en Lampionnen een feit.

Via deze website probeer ik mijn passie voor sfeervolle en verlichting producten naar anderen over te brengen. Wij zijn een grote leverancier van rijst papieren lampionnen en prikkabel led verlichting. Wij leveren aan zowel particulieren als aan bedrijven, van 1 stuks tot wel een paar honderd stuks. Onze rijstpapieren lampionnen zijn regelmatig op tv geweest, wij hebben geleverd aan verschillende televisie programma,s oa: Nationale herdenking 5 mei, herdenking MH17, staatsloterij geluks show enz.

15 Jaar geleden was dit nog niet zo ter sprake, duurzaam...Tegenwoordig proberen wij ook zo veel mogelijk duurzaam te leveren. Wij gebruiken gerecycled plakband van papier waarmee we de dozen dicht plakken. De dozen worden veel al weer hergebruikt van leveranciers waarvan wij producten ontvangen en het opvulmateriaal is veel al ook gerecycled craft papier.

Ook letten wij bij onze artikelen erop dat ze duurzaam worden gemaakt. Retour zendingen proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. Het percentage retour ligt bij onze webwinkel op nog geen 1%

Regelmatig voeg ik nieuwe producten aan het assortiment toe maar niet voordat ze uitvoerig door mij getest zijn.

Zo weet je zeker dat je een kwalitatief product koopt, voor een goede prijs.

Ruud-eigenaar-candlebagplaza

 

Candlebagplaza is (nog) niet de grootste webwinkel van Nederland maar dat heeft ook zijn voordelen.

Hierdoor profiteer jij namelijk van een persoonlijke en klantgerichte service.

Bij vragen of opmerkingen kun je me snel bereiken via e-mail: info@candlebagplaza.nl of telefoon: 06-52004624.

 

Waarom kopen bij Candlebagplaza?

- Jouw versiering / verlichting is origineler dan die van je vrienden

- Unieke producten die niet in gewone winkels te koop zijn

- Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

- Alle producten binnen 2 werkdagen verzonden, dus snel in huis

- Persoonlijke en vriendelijke service

Kortom, bij Candlebagplaza ben je aan het juiste adres voor betaalbare artikelen voor welk feest dan ook.

Heb je wensen voor afwijkende maten, kleuren of aantallen, laat mij dit weten en ik doe mijn best om dit in orde te maken.

Met vriendelijke groet Ruud

 

 

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel