Sorteer op

Koppelbare prikkabel lichtsnoeren op 1 stekker aansluiten 

 Wil je soms een korte prikkabel gebruiken en soms een langere prikkabel gebruiken? Kies dan voor een koppelbare prikkabel. Wij leveren deze speciale prikkabels in lengtes van 10 meter, 25 meter of 50 meter lang. Deze prikkabels zijn voorzien van een stekker met een connector die je aan de prikkabel kunt draaien en aan het uiteinde van de prikkabel zit een unieke eind connector om een volgende prikkabel in te draaien zodat je de kabels op een makkelijke manier kunt doorkoppelen om de juiste lengte te krijgen op maar 1 stekker.

Het grote voordeel van koppelbare prikkabels is dat je met kortere lengtes die werkbaar zijn toch een langere lengte kunt halen. 

Prikkabels bestaan uit een lange platte rubberen kabel inclusief voorgemonteerde fittingen, een aansluit snoer en een eind connector. Voor een extra feestelijke uitstraling kun je lampionnen om of tussen de lampen door ophangen. Je hoeft de kabels niet door te verbinden als je dat niet wilt, natuurlijk kun je ook gewoon 1 koppelbare prikkabel gebruiken als verlichting, de eind connector van de prikkabels is waterdicht afgesloten met een kapje. Mocht je later willen besluiten om als nog een kabel door te koppelen dan kan dat altijd, dat is het voordeel van doorkoppelbare prikkabels.

 

Aansluitsnoer van de prikkabel verlichting te kort?

 Bij elke koppelbare prikkabel wordt een kort aansluitsnoer met stekker geleverd. Meestal 100 cm of 150 cm. Dit is vaak te kort om helemaal naar een stopcontact te gaan en moet je gaan werken met een verlengsnoer wat niet geheel waterdicht is. Verleng nu de afstand van de stekker tot de eerste lamp met 5 meter. Met een tussenkabel heb je meteen een waterdichte verbinding met 5 meter extra kabel waarna de lampen pas beginnenBestel deze tussenkabel gelijk mee, zo kun je makkelijker bij een stopcontact komen en hoef je geen verlengsnoeren te gebruiken. 

 

Prikkabels met led lampen kopen voor jaren lang plezier

 Kijk bij " kies het soort led lampen '' om daar de gewenste led lampen* te bestellen. Prikkabels koop je voor jaren lang plezier als particulier of vereniging. Je kunt meerdere kabels van door koppelen om tot de juiste lengte te komen. Om lange lengtes te overbruggen is het aan te raden om de prikkabels regelmatig te ondersteunen, dit voorkomt schade aan de kabel zoals doorhangen of een draadbreuk.

* De prijzen van de prikkabels zijn vanaf prijzen en compleet met standaard led lampen. Bij sommige led lampen komt een kleine toeslag bij omdat deze lampen duurder zijn.

Binnen 1 a 2 werkdagen in huis en gratis verzending vanaf € 75 in Nederland en vanaf € 100 naar Belgié.

 

Waarom koppelbare prikkabels kopen bij Candlebagplaza:

 üunieke producten  üvriendelijke prijzen üuitstekende service ülage verzendkosten ügratis retour.

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel