Sorteer op

Candlebags met hartjes

 Op deze pagina bieden wij diverse candlebags met uitgesneden hartjes motief aan. Candle bags noemt men ook wel kaarszakken of lichtzakjes. Wie voor een Valentijn, trouwfeest, aanzoek of als decoratie candlebags zoekt komt al gauw uit bij de candlebag hartjes. Er zijn verschillende afmetingen candlebags met hartjes verkrijgbaar zoals groot, midi of klein. Omdat wij bij diverse leveranciers inkopen zijn er verschillende verpakkingen mogelijk. 

De mooiste candle bags voor jouw bruiloft

 Candle bags zijn zeer geschikt om een romantische setting te creëren. Het is dan ook niet gek dat de candlebags vaak worden gebruikt om bruiloften te decoreren. Bij CabdleBagPlaza beschikken we over speciale candle bags met hartjes die passen bij de sfeer en decoraties van een bruiloft. We hebben de candle bags in kleine en grote formaten. 

Veiligheid van de candle bags

 Al onze candle bag kaarszakjes zijn gemaakt van brandvertragend papier. Dit wil zeggen dat de candlebags zijn geïmpregneerd en geen direct vlam kunnen vatten. Wel kunnen de candlebags zwart schroeien als een vlammetje tegen het papier aankomt. Wij adviseren daarom als er open vuur wordt gebruikt dit in een glaasje of stevig in het midden van de candlebag neer te zetten. De candlebags kunnen worden verzwaard met steentjes of droog zand zodat bij buiten gebruik de candlebags niet omwaaien.

Led waxinelichtjes in de candle bags

 Wanneer het niet gewenst is om open vuur te gebruiken dan adviseren wij om als verlichting in de candle bags onze professionele led waxinelichtjes op batterijen  te gebruiken. Deze lichtjes zijn veilig en worden inclusief batterijen geleverd. Ze zijn ook herbruikbaar wanneer er nieuwe knoopcel batterijen in worden gedaan.

Bekijk rustig ons uitgebreide aanbod candlebags met hartjes en maak uw keuze. Wij leveren de candlebags binnen 1 à 2 werkdagen uit eigen voorraad.

Waarom candlebags met hartjes kopen bij Candlebagplaza:

 *unieke producten  *vriendelijke prijzen *uitstekende service *lage verzendkosten *gratis retour.

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel