Sorteer op

Zelf je prikkabel samenstellen met losse fittingen

 Een prikkabel op maat nodig? Zelf je eigen prikkabel maken en samen stellen met losse fittingen. Bepaal nu zelf waar en hoeveel fittingen je wilt op je eigen prikkabel. Wil je 2, 3 of 4 lampen per meter? Wij leveren nu verschillende lengtes prikkabel snoeren compleet met een voor gemonteerde stekker en een eind kapje. Je hoeft alleen nog het aantal fittingen en het aantal led lampen er bij te bestellen.

* LOSSE LED LAMPEN KOOP JE HIER

Ideaal als je bijvoorbeeld niet met een vaste maat prikkabel uit kan komen. Zeer geschikt voor klanten die prikkabels willen gebruiken om houten letters te maken. Je wilt misschien wel de eerste 3 meter geen lampen omdat je de stekker wilt weg werken. Dan zet je heel makkelijk pas na 3 meter de eerste fitting op de prikkabel. Daarom is het handig om zelf je eigen prikkabel op maat samen te stellen.

De fittingen worden geheel compleet met een rubberen afdichtring geleverd. De fittingen kun je eenvoudig zelf op de kabel prikken en de schroefjes aandraaien en klaar voor gebruik ( montage fitting ongeveer 1 minuut per fitting ) Met de bijgeleverde schroefjes en ringetjes + afdekkapjes zijn de fittingen waterdicht en ook geschikt voor buiten gebruik.

Kortom...of je nu een prikkabel wilt met 3 lampen per meter of je wilt de eerste 3 meter vanaf de stekker geen lampen...alles kan, je kunt de prikkabel naar je eigen wens samen stellen.

 Heb je nog vragen wat betreft de montage of bestelling bel gerust, wij staan klaar om je te voorzien van het juiste advies.

Alles binnen 1 a 2 werkdagen in huis en vanaf 75 euro gratis verzonden binnen Nederland en naar België vanaf 100 euro.

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel