Sorteer op

Witte lampionnen van rijstpapier 35 cm als versiering voor elke bruiloft

 Voor wie op zoek is naar originele en mooie decoratie voor de bruiloft is hier op het juiste adres. Candlebagplaza levert sfeervolle witte lampionnen van 35 cm. Rijstpapieren lampionnen kun je heel goed gebruiken om de feestzaal mee te versieren maar ook andere gelegenheden en locaties zoals je tuin, feesttent of evenement. Wij raden aan om speels om te gaan met het ophangen van lampionnen. Je kunt ze combineren met verschillende maten door elkaar. Zo krijg je een speels effect.

Voor een extra feestelijk effect kun je nog witte linten onder aan de lampionnen hangen. Ook kun je witte linten gebruiken om de lampionnen mee op te hangen.

 

Papieren lampionnen verlichten met losse led verlichting

Voor een feestelijke uitstraling in de avond, raden wij aan om losse led lampjes in de papieren lampionnen te hangen zodat de witte lampionnen sfeervol van binnen uit worden verlicht. Onze lampion verlichting zijn losse led lampjes op batterijen met een koordje die je makkelijk in de lampion kunt hangen of led lampjes met afstandsbediening om op ieder gewenst tijdstip op dezelfde dag de lampionnen te laten branden voor minimaal 8-12 uur lang!

 

Witte lampionnen van rijstpapier kopen 

Lampionnen kopen doe je eigenlijk maar een keer, je kunt de lampionnen namelijk hergebruiken als ze niet nat zijn geworden. Slim en een betaalbare oplossing om nogmaals een ander feest mee te versieren. Of je nu op zoek bent naar 1, 10 of 100 witte lampionnen Candlebagplaza heeft het. Bestel nu snel deze mooie lampion en vergeet niet om nylon draad of veerhaakjes mee te bestellen om de lampionnen op te hangen.

                                                                        

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel