Sorteer op
 • Lampion verlichting warm wit met afstandsbediening
  Lampion verlichting warm wit met afstandsbediening

  Lampion verlichting set van 10 stuks inclusief afstand bediening. De led lampjes in warm wit kun je makkelijk in de lampionnen hangen en ze branden minimaal 8 uur lang.

  € 28,95
 • Lampion verlichting RGB met afstandsbediening
  Lampion verlichting RGB met afstandsbediening

  Lampion verlichting RGB set van 10 stuks inclusief afstandsbediening. De gekleurde led lampjes kun je makkelijk in de lampionnen hangen en ze branden minimaal 8 uur lang.

  € 28,95

Lampionnen op afstand verlichten

Lampionnen kun je gebruiken als versiering voor verjaardag, trouwen, evenement of in de tuin. In een feestzaal lampionnen gebruiken aan het plafond of in de tuin lampionnen in bomen en struiken hangen. Zodra de schemering valt is het prachtig dat de lampionnen ook kunnen worden verlicht. Hiervoor kun je onze lampion led verlichting met afstandsbediening gebruiken. De lampjes hang je eenvoudig in de lampions en met de bij geleverde afstandsbediening kun je de lampjes activeren wanneer jij zelf wilt.

Deze lampion led verlichting is uitstekend te gebruiken voor lampionnen die hoog komen te hangen. De set lampjes is tevens herbruikbaar wanneer je de knoopcel batterijen vervangt. Wij leveren de verlichting in setjes van 10 led lampjes inclusief 2 batterijen per lampje en een afstandsbediening.

Binnen 1 a 2 werkdagen heb je de verlichting in huis.

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel