Retourneren is bij Candlebagplaza GRATIS

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening als u maar een gedeelte van de bestelling terug stuurt. Wilt u de hele bestelling terug sturen dan vergoeden wij de retour kosten.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.


Wettelijk gezien moeten wij u aanbieden dat u gebruik kunt maken van het modelformulier Download ons Modelformulier Herroeping en de Modelinstructies betreft  de herroeping. Wel verwachten wij van u dat de artikelen ongebruikt, netjes verpakt en indien mogelijk weer in de originele verpakking zitten.

Voor de goede en snelle afhandeling gelieve het ordernummer aan ons door te geven, voor zover mogelijk zullen wij u een retour label doormailen zodat u geen kosten hoeft te maken voor het retour sturen, u moet wel het verzendbewijs van uw retour zending goed bewaren in geval van vermissing.

Uw volledige aankoop bedrag wordt binnen 14 werkdagen terug op uw rekening gestort, dit houd in: het aankoopbedrag + de  verzendkosten ( alleen bij retour zenden van de gehele bestelling )

 

''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument, dit geldt alleen als de gehele bestelling wordt terug gezonden.''

U kunt uw retour zending zenden aan:

Candlebagplaza
T.a.v. Dhr. R.Looij
Kruiszwin 4518 
1788RP  Julianadorp.

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel