Sorteer op

Lampion led verlichting op batterijen

Onze led verlichting op batterijen zijn ideaal om te gebruiken om lampionnen te verlichten. Je bent hierbij niet beperkt in aantallen; je kunt zoveel lampionnen ophangen als je wilt. Daarnaast ben je ook nog vrij om de lampionnen individueel op te hangen waar je maar wil. Geen last meer van snoertjes dus!

Led verlichting op batterijen voor lampionnen

De lampion led lampjes werken op twee knoopcelbatterijen en branden acht uur lang. De lampjes op batterijen bevatten een koortje waarmee je de lampjes eenvoudig in de lampion kunt hangen. Dit koortje is ook te gebruiken voor het aan- en uitdoen van de lampjes. 

Uiteraard is de verlichting op batterijen ook voor andere doeleindes dan lampionnen te gebruiken.

De lampjes worden inclusief batterijen geleverd. Ben je van plan de lampjes langer dan acht uur te laten branden? Bestel dan gelijk reserve knoopcelbatterijen. 

Led waxinelichtjes

Onze led waxine lichtjes zijn bij bepaalde lampionnen ook geschikt als verlichting. Bijvoorbeeld bij de nylon treklampionnen voor buiten. Ook wordt deze soort verlichting met batterijen vaak gebruikt voor onze Candle Bags. Uiteraard zijn ze ook te gebruiken in waxinehouders.

De waxine verlichting op batterijen zijn beschikbaar in wit en warm licht. De lampjes worden inclusief twee knoopcelbatterijen geleverd. De waxinelampjes zijn waterdicht en daarom geschikt voor buitengebruik. De brandtijd van de lampjes is 24 uur.

Alle lampion verlichting uit eigen voorraad binnen 1 a 2 werkdagen in huis.

 

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel