Een andere dochter onderneming van ons waar je gekleurde lampionnen van papier kunt kopen is onze nieuwe webwinkel.

Afscheid nemen of herdenken, daar willen wij als mens altijd iets bijzonders van maken. Onze waterlantaarns kunnen daar aan bijdragen, met name de varende lichtbootjes. Lees op de website van de EO meer over een aantal bijzondere afscheidsrituelen.

Inspiratie nodig als je gaat trouwen wat betreft decoratie van de feest locatie? Bekijk onze partner trouwen.nl, hier kun je buiten onze decoratie artikelen nog veel meer ideetjes opdoen om van jouw huwelijk een geslaagde dag te maken.

Een andere dochter onderneming van ons wittelampionnen.nl deze website is mede voor klanten opgericht om snel en gericht de producten te vinden. Alleen witte lampionnen van papier en nylon voor buiten en lampion verlichting die wij aanbieden.

Ben je op zoek naar leuke decoratie en alles wat met trouwen te maken heeft? Bekijk online de meest betaalbare artikelen en doe leuke ideetjes op bij onze partner in trouw artikelen, Trouwen in Nederland.

Bekijk bij onze partner Trouwen in Nederland alle decoratie en sfeermakers voor je aanstaande huwelijk. Je kunt met deze artikelen de feest zaal op een betaalbare manier vrolijk aankleden voor een onvergetelijk feest.

Heb je inspiratie nodig, bekijk een aantal van onze artikelen op ons Youtube kanaal en zie wat deze producten voor jou kunnen betekenen.

Candlebagplaza is ook een keer op tv geweest op RTL4. Het team van Lifestylexperience filmt de Candlebags van candlebagplaza. Presentatrice Iris is dol enthousiast over onze speciale Candlebags voor de Kerst en vraagt mij het hemd van het lijf. Bekijk hier de uitzending van sfeermomenten van verschillende Candlebags, je krijgt uitleg wat een Candlebag precies is, hoe je ze gebruikt en hoe brandvertragend ze zijn.

Voor overige feestartikelen, zaalhuur en bands  kun je op deze verzamel pagina kijken.

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel