Sorteer op

Led lichtsnoer voor lampionnen

Lampionnen met verlichting geven veel sfeer aan je tuin. Het is de perfecte tuindecoratie voor een gezellige zomeravond. Wanneer je van plan bent om je lampionnen vaak te verlichten, is een led lichtsnoer een goede optie. Naast deze led lampion lichtsnoer verkopen we ook lampjes op batterijen. Deze zijn beter te gebruiken voor eenmalig gebruik. Hang je lampionnen in je tuin? Dan is een led lichtsnoer voordeliger. 

Startersset en uitbreidingsset led lichtsnoer voor lampionnen

Onze waterdichte Lampion verlichting op stroom (10 meter) is een veel verkochte led lichtsnoer dat gebruikt wordt voor het verlichten van lampionnen. De led lichtsnoer is in een startersset en uitbreidingsset beschikbaar. De startersset bevat een snoer van 10 meter met 20 warme led lampjes. 

Wil je meer lampionnen ophangen? Kies dan voor een uitbreidingsset. Deze lichtsnoer met led lampjes op stroom, is opnieuw 10 meter lang en is gemakkelijk te koppelen aan het snoer van de startersset. 

Pendelsnoer

Wil je een grote lampion van rijstpapier als lamp gebruiken? Gebruik dan onze pendelsnoer. Deze is ruim drie meter lang en voorzien van een stekker, een schakelaar en een fitting. Hang het pendelsnoer eenvoudig ik de bol lampion en zo ontstaat er een prachtig verlichte hanglamp. De snoerpendel is verkrijgbaar in het zwart en wit. 

Lampionnenset inclusief led lichtsnoer

We bieden ook een lampionnenset inclusief led lichtsnoer en witte lampionnen. We bieden deze in het groot (20 lampionnen) en klein (10 lampionnen) aan. De lampionnen zijn 35 cm groot en geschikt om buiten te laten hangen. 

Verschil lichtsnoer en led lichtsnoer

Een Led lichtsnoer is erg zuinig. Dit komt doordat de kleine led lampjes erg weinig verbruiken. Led lampjes zijn zelfs de meest zuinige lampjes die er bestaan! Daarnaast gaan led lampen 25.000 branduren mee. Een duurzame keuze dus.

Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op!

 

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel