Koppelbaar

Lampion verlichting op stroom 10 meter

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Start set lampion verlichting met 20 led lampjes

Nieuw van onze zelfde leverancier als de professionele kerstverlichting is deze koppelbare lampion verlichting om lampionnen voor een langere tijd sfeervol te verlichten. Deze led verlichting werkt op stroom waardoor je niet meer afhankelijk bent van verlichting op batterijen. De lampion verlichting  is 10 meter lang en heeft 20 warm witte led lampjes. De afstand van 50 cm tussen de lampjes is ideaal om nylon lampionnen van 25 cm of 35 cm mee uit te lichten. Wanneer je meer dan 5 meter moet overbruggen wordt aangeraden eerst een lijn van ijzerdraad te spannen. Deze dient als ondersteuning van de verlichting kabel en voorkomt doorhangen en beschadiging.

 

Koppelbare lampion verlichting van 10 meter lang

De start-set wordt standaard geleverd met een omvormer die de 220 Volt omzet naar een veilige 24 Volt. Elke set lampion verlichting is door koppelbaar. Er kunnen maximaal 10 sets achter elkaar worden door gekoppeld, dit is 100 meter met maar liefst 200 lampjes op slechts 1 stekker!

Zowel de verlichting als de omvormer zijn geschikt om buiten te gebruiken (IP65). Wel raden wij aan om de stekker verbindingen waterdicht af te sluiten zodat er geen kortsluiting kan ontstaan.

De start set bestaat uit een omvormer/trafo, 1 x verlichting snoer van 10 meter met 20 warm witte led lampjes 2650K (exclusief lampionnen)

Kies bij '' Maak uw keuze " om een start set of/ en extra 10 meter verlichting te bestellen. Je hebt altijd om te beginnen 1 x een start set nodig!

 

Gebruiksaanwijzing lampion verlichting op stroom

Voordat de string lampion verlichting wordt opgehangen dienen eerst de metalen spanners van de lampionnen al aan de kabel te worden geregen en die laat je hangen bij elk lampje (mits je de verlichting samen met lampionnen wilt gebruiken). Daarna hang je de lampion verlichting op. Met de meegeleverde tie-wraps bevestig je kabel aan het vooraf gespannen (ijzer) draad. Nu bevestig je de lampionnen over de spanners die je al om de kabel hebt hangen. Koppel de transformator aan de lampion verlichting door de handige connectors. Wanneer je deze buiten gebruikt, wees er dan zeker van dat je het verbindingsstuk stevig aandraait

Bestel eventueel meteen nylon lampionnen voor buiten mee, bekijk hier witte of gekleurde lampionnen voor buiten. 

© 2010 - 2023 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel