Ruud Looij-eigenaarcandlebagplaza

Waarom kopen bij Candlebagplaza: üunieke producten  üvriendelijke prijzen üuitstekende service ülage verzendkosten ügratis retour.

Nieuw! Prikkabel palen

April 2024 - Er werd ons veel gevraagd of wij ook palen verkopen om prikkabel verlichting voor buiten op te hangen. Het meest gangbaar in Nederland was om houten palen te kopen/huren. Voor ons is dat geen optie vanwege het verzenden. Afgelopen winter zijn wij druk geweest met het ontwikkelen van metalen palen die je als set van 2 kunt kopen en die uit een aantal delen bestaan die je in elkaar steekt. Bij elke paal wordt er ook een robuust grond anker bijgeleverd. Wij verkopen de prikkabel palen als een set van 2 die wij gemakkelijk als een pakketje kunnen versturen.

Het is de bedoeling dat je prikkabels voldoende ondersteunt, liefst om de 4 meter maar als je in een open vlakte van je tuin of terras geen bomen, hekken of andere punten hebt dan bieden deze palen uitkomst om jouw lichtsnoer toch op te hangen en voldoende te ondersteunen.

Wij bieden de palen in 3 afmetingen aan en leveren ze uit onze eigen voorraad!

 

Nieuwe zomer artikelen 2024

Februari 2024 - Dit voorjaar bieden wij weer verschillende solar lampionnen aan. Onze vaste leverancier Lumineo heeft voor dit seizoen weer een aantal nieuwe modellen uitgebracht. Wij verwachten de lampionnen met led verlichting eind april te kunnen aanbieden op de website.

 

Prijsverlaging standaard prikkabels

17 juni 2023 - Door de slechte wereld economie in de afgelopen jaren, enorm gestegen container prijzen uit China, Corona, schip wat vast zat in het Suezkanaal en enorm gestegen prijzen van koper en grondstoffen waren wij genoodzaakt om de prijzen van de prikkabels soms te verhogen. Echter, er is goed nieuws...voorgenoemde problemen zijn een heel stuk minder waardoor wij de prijzen van de prikkabels met ruim 10% kunnen verlagen! Wij profiteren van een goedkopere inkoop waardoor wij dit kunnen doorzetten naar onze klanten, dit is wel zo eerlijk vinden wij!

Bekijk alle prikkabel verlichting en doe je voordeel ermee!

 

Betaalopties en een kleine vergoeding

23 maart 2023 - Helaas moeten wij voor sommige betaal methoden een kleine vergoeding vragen. Jarenlang was dit gratis en namen wij de kosten voor onze rekening. Door de gestegen kosten die de betaalproviders aan ons door berekenen zijn sommige betaal opties niet meer gratis. Tijdens het bestel proces staat achter elke betaal optie welke nog gratis zijn en voor welke een kleine vergoeding voor moet worden betaald. Zo hoeven wij de prijzen van de artikelen niet te verhogen zodat winkelen bij Candlebagplaza nog steeds voordelig is! 

 

Prikkabel verlichting nu ook dimbaar

4 november 2022 -  Je kent ze wel, die lichtslingers voor buiten in de tuin met van die mooie led lampjes  Je had alleen keuze uit 1 Watt led lampen of 2 Watt led lampen waardoor de verlichting in sommige gevallen te fel bleek te zijn. Goed nieuws....daar hebben wij nu een aparte pagina voor aangemaakt. Hier vind je prikkabels waarbij je de led lampen kunt dimmen met een losse led dimmer. Ideaal voor als je zelf de licht intensiteit wilt bepalen. Bekijk snel of deze prikkabel verlichting voor in de tuin of onder de overkapping iets voor jou is.

 

Alle koppelbare kerstverlichting is weer binnen!!

19 september 2022 - Alle voorraad is weer binnen gekomen. Bekijk snel alle energiezuinige led kerstverlichting voor buiten. Zowel de koppelbare ijspegelverlichting als alle koppelbare kerstverlichting voor buiten. Voor de verkoop geldt: zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

 

Artikelen voor de lampionnen optocht/Sint Maarten

9 september 2022 - Wij krijgen al veel offerte aanvragen voor lampionnen en lampionstokjes voor Sint Maarten en diverse lampion optochten. Wij adviseren om er snel bij te zijn, wacht niet te lang met een aanvraag te doen want de voorraad gaat best al snel. Wij kunnen op het laatste moment geen artikelen meer laten invliegen vanwege de lange levertijd bij de fabrieken en moeten het doen met de voorraad die wij al hebben in gekocht voor dit jaar

.

Nieuwe ijspegel kerstverlichting is onderweg

30 augustus 2022 - De ijspegel kerstverlichting ( en alle andere koppelbare kerstverlichting) staat bij de douane. Binnen enkele weken zal het weer bij ons in voorraad zijn. Omdat de ijspegelverlichting zo populair is en wij vorig jaar te snel waren uitverkocht, hebben wij voor dit jaar 2 keer zoveel besteld. Hou de website in de gaten en zodra het binnen is staat de voorraad weer aan!

 

De witte en gekleurde papieren lampionnen zijn binnen!

28 juli 2022 - Eindelijk zijn de lampionnen binnen. De trein uit China had enkele dagen vertraging maar er is weer voldoende voorraad in alle maten en kleuren papieren lampionnen voor ruim een half jaar!

 

Gekleurde lampionnen van papier onderweg

22 februari 2022 - Door een toename van de vraag naar gekleurde lampionnen van rijstpapier ging onze voorraad enorm hard en dreigen wij met sommige kleuren uit te verkopen. Wij hebben daarom besloten om zelf rechtstreeks bij de fabriek in te kopen en het te laten transporteren via de trein wat een stuk betaalbaarder is dan via zeevracht. Zo kunnen wij de prijzen nog hetzelfde houden en hoeven er nog geen prijs verhogingen door te worden gevoerd. Medio juli is er weer voldoende voorraad van de gekleurde lampionnen.

 

Nieuw...Lampion verlichting op stroom

28 april 2021 - Jarenlang hebben we er naar uit gekeken maar nu is de lampion verlichting op stroom in voorraad. Lampionnen die je buiten wilt hangen en als het donker wordt wilt verlichten, daar was alleen led lampion verlichting voor dat op batterijen werkt of een prikkabel met led lampen. Veel klanten vonden de lange lengte van een prikkabel wel prima alleen de kabel was grof en de lampen eigenlijk net iets te groot.. Nu hebben wij van onze zelfde leverancier die onze professionele koppelbare kerst verlichting levert, lampion verlichting in de zelfde strekking. Het verschil tussen kerst verlichting en lampion verlichting op stroom is dat de lampion verlichting veel minder led lampjes heeft. Ze zitten om de 50 cm op de kabel zodat er genoeg ruimte overblijft om er lampionnen om heen te hangen. Elke lampion verlichting op stroom bestaat uit een start set van 10 meter lang met 20 warm witte led lampjes en een trafo. Zo kun je maximaal 20 lampionnen uitlichten. Echter zijn er ook uitbreiding sets van 10 meter lang. Zo kun je bijvoorbeeld tot wel 10 sets aan elkaar door koppelen, dat is 100 meter met 200 led lampjes.

Bekijk hier snel onze nieuwste lampion verlichting op stroom.

 

Corona = thuisblijven = gezellige verlichting voor binnen en buiten

15 maart 2020 - Nu de crisis heeft toegeslagen en we verplicht thuis moeten zitten moeten we het zelf maar gezellig maken in en om het huis. Bruiloften, feesten en festivals gaan voorlopig niet door. Deze groep beslaat onze grootste klanten kring. Nu het toch al mooi weer is geworden nemen veel klanten het initiatief om de tuin gezellig te maken, ze kiezen ervoor om een prikkabel met gezellige led lampen op te hangen in bomen en struiken. Ook de verranda en balkon kunnen uitstekend worden verlicht met onze professionele prikkabels al dan niet samen met onze nylon lampionnen voor buiten. Deze lampionnen zijn weer bestendig en verkrijgbaar in meer dan 12 verschillende kleuren.

Kortom...maak van de nood een deugd en maak van je tuin, balkon of terras een sfeervol geheel zolang we met z'n allen thuis moeten zitten. Blijf gezond en hopelijk gaat de crisis langzaam voorbij.

 

De nieuwe ijspegel verlichting is binnen

14 november 2019 - In de zomer moet je al nadenken over wat je met de kerst wilt verkopen. Daarom hebben wij samen met onze leverancier nieuwe kerstverlichting laten maken. We hadden natuurlijk al de koppelbare cluster kerstverlichting maar daar is nu de koppelbare ijspegel kerstverlichting bij gekomen. Ons assortiment koppelbare kerstverlichting voor buiten is zo aardig uitgebreid. Het voordeel van onze kerstverlichting, buiten dat het van professionele kwaliteit is, dat je alles op 1 stekker kunt aansluiten. Koppel meerdere set verlichting door de handige connectors aan elkaar en je kunt meterslange kerstverlichting voor je huis of bedrijf gebruiken op maar 1 stekker. Bekijk hier ons assortiment kerstverlichting op de website!

 

Nieuw, avondbezorging bij Candlebagplaza

25 oktober 2019 - Helaas is PostNL onlangs gestopt met een tweede afleverpoging wanneer een klant de eerste keer niet thuis was. Dit houdt in dat het pakket na 1 keer aangeboden te zijn, de volgende dag klaar ligt op een afhaal locactie bij jou in de buurt. Beetje jammer dat ze deze extra service niet meer aanbieden maar wij hebben ervoor gezorgd dat wij volop keuze aanbieden in het laten afleveren van de bestelling.

Als je overdag werkt en geen pakket kunt aannemen kies dan tijdens het bestellen voor een afhaal locatie bij jou in de buurt, kies bijvoorbeeld een bouwmarkt, deze zijn vaak tot laat geopend en dan kun je na het werk daar de bestelling ophalen. Je kunt ook kiezen voor avond bezorging, dit bieden wij sinds kort aan tegen een kleine meerprijs zodat je in de avond het pakket alsnog kunt ontvangen. Tussen 18.00 uur en 21.30 uur komt PostNL de bestelling afleveren.

 

Prikkabels weer ruim in voorraad

20 juli 2019 - De containers zijn weer binnen gekomen en alle maten prikkabels zijn weer leverbaar. Het verloop in bepaalde maten was erg groot afgelopen voorjaar, met name de 20 meter en 50 meter waren veel sneller uitverkocht dan wij dachten! Zo konden wij bijna 4 weken lang deze maten niet leveren ondanks de alternatieven die wij boden. De prikkabel op maat zelf samen stellen is ook weer in grote aantallen aanwezig net als de losse fittingen. Kortom...gebruik onze professionele prikkabels deze zomer om jouw tuin of feest sfeervol te verlichten!

 

Nieuw- je bestelling naar een aflever punt laten verzenden

2 mei 2019 - Eindelijk...we hebben er lang op moeten wachten maar vanaf vandaag is het mogelijk en... om achteraf te betalen via Klarna en om in de nieuwe checkout te kiezen om de bestelling naar een PostNL afhaal punt te laten verzenden. Wij waren al enige tijd zoekende om voor de klanten een zo makkelijk maar tevens uitgebreid aflever proces te bieden. Hoe fijn is het niet als je overdag werkt om na je werk je bestelling af te halen bij het afhaal punt dicht bij jou in de buurt. Makkelijk en zonder extra kosten. Ook is het mogelijk, om tegen een kleine vergoeding, te kiezen om je bestelling op een bepaalde dag verder in de week pas te laten leveren. Dit kan zijn op je vrije dag of als je weet dat er iemand anders thuis is. Wij blijven achter de schermen keihard bezig om het zo makkelijk mogelijk voor iedereen te maken. Veel shop plezier!

 

Ze zijn er weer....lampionnen op Zonne-energie

14 april 2019 - Eerder dan gedacht hebben wij de nieuwe solar lampionnen op Zonne-energie binnen. Dat komt mooi uit, het wordt de aankomende week prachtig weer! De solar lampionnen hebben wij zelf laten ontwikkelen zodat wij een goede kwaliteit kunnen aanbieden. Onze solar lampionnen zijn voorzien van een krachtige SMD led, dit wil zeggen dat het led lampje direct op de printplaat is gesoldeerd wat uitstraalt in een krachtig lampje die de lampion een goede licht opbrengst geeft. Ze zijn verkrijgbaar in wit en nog 4 andere zomerse kleuren, solar lampionnen fleuren de buiten ruimte op en zodra het donker wordt gaan de lampionnen vanzelf aan.

Bekijk ons assortiment solar lampionnen en bestel jou favorite kleur!  solar-lampion-zonn-energie-candlebagplaza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf het met candlebags letters - terug van weggeweest

15 maart 2019 - Ze zijn er weer! De losse candlebags letters! Jaren lang hebben wij deze candlebags, waarmee je zelf woorden of teksten mee kunt vormen, verkocht. De leverancier van het merk Tindra is eind 2017 gestopt met de verkoop van de candlebags, erg jammer natuurlijk maar wij konden nog een jaartje vooruit met onze voorraad.Totdat bij ons de voorraad ook begon te slinken en wij bepaalde letters niet meer konden leveren. We kregen veel vragen van klanten waarom de letters niet meer te krijgen waren en wat wij natuurlijk erg jammer vonden....maar...sinds enkele weken geleden wij ineens een belletje kregen of wij interesse hadden in een grote voorraad candlebags losse letters.

Eigenlijk hoefden wij er niet lang over na te denken en hebben duizenden letters ingekocht. Wij zijn de enige in Nederland die de grote candlebags letters van Tindra weer terug op voorraad hebben, van elke letter zijn er honderden in voorraad zodat wij weer jaren vooruit kunnen met de verkoop van dit prachtige product.

Bekijk de candlebags letters hier.candlebags-losse-letters-candlebagplaza

 

 

 

 

 

 

 

 

Solar lampionnen in het voorjaar

18 januari 2019 - Je moet vroeg beginnen met ontwikkelen en bestellen. Dit seizoen gaan wij solar lampionnen verkopen. Op het ogenblik laten wij een goede kwaliteit maken dat wil zeggen: een goede solar unit met een smd ledlampje boven op de lampion. De lampionnen worden uitgevoerd in nylon, in wit en verschillende kleuren zodat ze het hele zomer seizoen buiten kunnen blijven hangen. Hou de website in de gaten vanaf omstreeks mei verwachten wij de lampionnen binnen te hebben!

 

Alvast vooruit kijken naar de kerstdagen

12 september 2018 - Je moet als webwinkel eigenaar maanden voorruit denken, elk seizoen heeft zijn eigen producten. De kerst pagina is helemaal aangepast zodat het dit jaar nog makkelijker en overzichtelijker is om onze unieke artikelen te bestellen. De candlebag kerstboom en candlebag sneeuwpop zijn inmiddels al weer vollop in voorraad en worden al regel matig verkocht!

Onze LEDmeteoorregen was vorig jaar een daverend succes en we hebben besloten om in de zomer al nieuwe LEDmeteoorregen tubes te laten maken, deze zijn inmiddels al in voorraad.

BEKIJK ONZE PAGINA KERST EN ZIE WELKE UNIEKE ARTIKELEN WIJ ALLEMAAL VERKOPEN! kerst candle bag kerstboom candlebagplaza

 

 

Weavelantaarntjes van Jurriene Matter

8 juni 2018 - Weer een nieuw decoratie artikel in de webshop. De weavelantaarntjes van Jurriene Matter, deze ontwerpster heeft al vele leuke papieren producten op haar naam staan. Wij hebben buiten de varende lichtbootjes van haar nu ook de weave lantaarntjes in voorraad genomen. Elke set lantaarntjes bestaat uit 7 stuks met verschillende kleuren en morieven. Leuke decoratie die je ook kunt verlichten zodat de lantaarntjes hun unieke licht verspreiden. Bekijk hier de weavelantaarns.

 

 

Candlebagplaza beter bereikbaar en meer voordeel!

10 april 2018 - Wij zijn achter de schermen druk bezig om de website optimaal te laten functioneren. Een betere structuur met  betere categorien zodat het voor iedereen nog makkelijker en overzichtelijker wordt om te bestellen. Ook krijgen wij nog een nieuw soort lampion LEDlampjes in voorraad deze zomer. Hou de website in de gaten!

 

De Solar tuinfakkel met led vuurlamp is binnen!

15 februari 2018 - Ze zijn binnen, en toch nog sneller dan verwacht! De nieuwe trend voor aankomend seizoen zijn deze prachtig ontworpen solar tuinfakkels met een led vuurlamp op zonne energie. De fakkels geven een prachtige vuur simulatie weer, bijna niet van echt te onderscheiden! Zeer geschikt als pad in je tuin of op de camping. Ook een prima cadeau om weg te geven, uniek in Nederland.

De tuinfakkels zijn inmiddels al naar de eerste klanten onderweg die een pre order hadden geplaatst. Wij verwachten erg veel van deze prima ontworpen solar tuinfakkel, de verkoop is gestart maar wees er op tijd bij, de oplage van de eerste 60 stuks gaat al hard.

Check hier de solar tuinfakkel met led vuur lamp.

 

 

Nieuw solar product is onderweg

10 januari 2018 - Even terug van weggeweest in deze blog vanwege familie omstandigheden de afgelopen maand.

We gaan weer een nieuw seizoen tegemoet, een seizoen waar wij veel van verwachten: Veel bruiloften en tuinfesten staan in het verschiet. De lampionnen laten wij in zeer grote aantallen onze kant opkomen vanwege de te verwachte drukte aankomend voorjaar. In de winter moet je al weer gaan nadenken over nieuw producten voor in de webshop. Wij hebben besloten om solar tuinfakkels te gaan verkopen nadat wij op zoek waren gegaan naar een betrouwbare leverancier.

De solar tuinfakkel is van een prachtig ontwerp, waterdicht en werkt op zon energie. De fakkel laadt overdag op en geeft door de ingebouwde led vuurlamp, realistische vlammen weer. Zodra de schemering valt zie je in de fakkel vlammen verschijnen, dit geeft deze tuinfakkels een unieke uitstraling. De vlammen onstaan door de vuurlamp waarin 96 warm witte leds zijn ingebouwd.Wij zijn van mening dat deze solar tuinfakkels met dansende vlammen de hit van 2018 gaat worden in onze webwinkel. Daarom hebben wij begin januari een order geplaatst bij onze vaste leverancier en wij verwachten de fakkels eind februari binnen te krijgen.Hou de website in de gaten! later volgt meer .....

 

 

Nieuw in het assortiment, prikkabels compleet met LEDlampen

16 oktober 2017 - Buiten de LEDverlichting met of zonder afstandbediening op batterijen vonden wij het ook tijd worden om naast de lampion LEDlampjes ook prikkabels voor buiten in voorraad te nemen. Wij hebben na uitgebreide tests een betrouwbare leverancier gevonden waar wij onze prikkabels en LEDlampen inkopen. Candlebagplaza levert prikkabels alleen helemaal compleet, dit wil zeggen, inclusief de LEDlampen. Er is keuze uit warm witte LEDlampen of gekleurde LEDlampen. Elke lamp heeft een plastic kap en is daardoor veel minder snel kapot dan de ouderwetse gloeilamp. Nog een voordeel van LEDlampen, de lichtopbrengst is nagenoeg gelijk aan een gloeilamp van 10 watt maar de LEDlampen gebruiken maar 1 watt per lamp. De prikkabels zijn professioneel en energie zuinig.

Bij Candlebagplaza kun je kiezen uit wel 10 verschillende lengtes prikkabel, met warm witte of gekleurde lampen, met 1 of 2 lampen per meter. Kortom, we hebben goed ingekocht, kijk eens bij onze PRIKKABEL VERLICHTING en bestel jouw lengte prikkabel en wij zorgen dat jij het binnen 2 werkdagen in huis hebt.

 

 

Een grote hoeveelheid lampionnen ophangen met veerhaakjes

7 september 2017 - Wij krijgen vaak de vraag: Ik moet veel lampionnen ophangen met aan elke lampion een nylondraadje waarin ik elke keer een knoopje moet leggen, is er niet een snellere manier om dit uit te voeren? Wij hebben eens nagedacht en zijn tot de conclusie gekomen dat als je 35 of 60 of 100 lampionnen uit ons lampionnen pakket moet ophangen met nylondraad dat dit erg veel tijd kost. Wij hebben een nieuw en zeer handig product toegevoegd bij onze accessoires, de veerhaakjes. Met deze veerhaakjes kun je heel veel tijd besparen, je hangt het veerhaakje aan het systeemplafond of aan een zelfklevend ophang oogje, hang de lampion aan het andere uiteinde van het veerhaakje en klaar, de lampion hangt. Dit is binnen enkele seconden gebeurd. Je kunt nu elke lampion op elke gewenste hoogte hangen door simpel het veerhaakje uit te rekken, makkelijker kan het niet. Bestel deze veerhaakjes en zelfklevende ophang oogjes meteen mee met jou bestelling lampionnen.

 

De batterijen van de setjes ledlampjes met aftand bediening snel leeg?

19 juli 2017 - In deze blog wil ik toch even aandacht besteden over het gebruik van onze ledlampjes en met name die met de afstand bediening. Het valt mij op dat wij regel matig opmerkingen/klachten krijgen dat de batterijen snel leeg zijn, met name na 1 avond de lampjes te hebben gebruikt. Lieve mensen, dit is normaal, alles wat op batterijen werkt raakt leeg en is niet bedoeld voor constante verlichting van de lampionnen. De setjes zijn bedoeld voor een eenmalige verlichting op een feest. Hier wordt duidelijk voor gewaarschuwd op de website. Ook vermelden wij duidelijk dat de batterijen 8 uur meegaan en daarna vervangen dienen te worden, dit omdat het geavanceerde systeem van de ledlampjes ook stroom gebruiken als de lampjes niet worden gebruikt, de zgn stand by modus.

Lees daarom aub goed de product omschrijving, de waarschuwing op de website en de losse gebruik aanwijzing die wij bij de lampjes bij voegen. Wil je de lampionnen vaker verlichten gebruik dan bijvoorbeeld prikkabels met ledlampen die ook op onze website verkrijgbaar zijn.

 

Extra kleuren lijn nylon lampionnen voor buiten

3 juni 2017 - Wij adviseren altijd om te combineren met verschillende maten of kleuren lampionnen door elkaar heen voor een speels effect. De gekleurde nylon lampionnen voor buiten in de tuin hadden wij alleen maar in 35 cm maar nu hebben wij besloten om alle 11 kleuren nylon lampionnen ook in 25 cm in voorraad te nemen. Je kunt nu kiezen om te combineren met verschillende maten of als je 35 cm te groot vind kun je de lampionnen een maatje kleiner bestellen in 25 cm. Kortom, voor iedereen is er nu keuze genoeg uit gekleurde nylon lampionnen om je terras, tuin of balkon om te toveren tot een kleurrijk geheel. Alle nylon lampionnen zijn weerbestendig en kunnen dus de hele zomer buiten blijven hangen. Kijk snel bij onze lampionnen voor buiten en bestel jou favoriete kleur nylon lampion.

 

Nieuwe maten witte lampionnen

18 Mei 2017 - Omdat wij veel vragen kregen van klanten die wat meer verschillende maten lampionnen willen bestellen hebben wij besloten om enkele maten lampionnen in ons assortiment op te nemen. Maar alleen witte lampionnen, deze zijn het meest gangbaar en kun je met al onze andere maten lampionnen combineren voor een feestelijk en speels effect wanneer je de locatie gaat versieren. Nieuw zijn de witte lampionnen in de maat 25 cm, 30 cm en een grote tussen maat van 60 cm.

Bij onze andere maten van 20 cm, 35 cm, 50 cm, 75 cm en 90 cm hebben wij nu 8 verschillende maten lampionnen. Nu lijkt het ons dat er voor ieder een juiste maat lampion tussen zit.

 

Lampion pakketten uitgebreid

12 April 2017 - Of je nu alleen witte lampionnen wilt in 35, 60 of 100 stuks, elk pakket is samengesteld uit verschillende maten witte lampionnen. Wil je kleuren combinaties, wij leveren lampion pakketten met 35 lampionnen in 3 verschillende maten en kleuren als een pakket. Wil je liever 1 kleur lampion, wij leveren ook pakketten met 1 kleur lampion bestaande uit 3 verschillende maten.

Kortom, er is keuze genoeg, Candlebaglaza kan maar liefst 18 verschillende lampion pakketten leveren.

Kijk hier voor het uitgebreide assortiment lampion pakketten.                  lampion pakket lila candlebagplaza

 

Candlebags voor op het water

30 Januari 2017 - De dagen worden alweer wat langer en nog even dan is het weer voorjaar. Wij zijn alweer bezig met nieuwe artikelen voor de aankomende periode. Omdat wij de grootste leverancier van candlebags zijn en wij de laatste jaren veel drijvende lantaarns in de vorm van een lampion of lotus bloem hebben verkocht, hebben wij een nieuw product laten ontwikkelen. De drijvende candlebag. Zoals u van ons gewent bent is de candlebag zon de meest verkochte en populairste candlebag. Deze hebben wij nu in een variant voor op het water! Deze drijvende candlebags zijn gemaakt van vetvrij en waterbestendig papier gemonteerd op een drijver. Ze meten 11 x 11 x 16 cm groot  en hebben dezelfde maat als onze candlebags klein / midi. Na uitgebreide tests hebben wij besloten om deze drijvende candlebags in voorraad te gaan nemen. Veel meer mensen gaan tegenwoordig in en om het water feesten organiseren, het water trekt altijd een bepaalde sfeer en door middel van onze waterlantaarns kun je elk feest een sprookjes achtige uitstraling geven. Kijk snel bij onze nieuwe candlebags voor op het water! https://www.candlebagplaza.nl/c-3792379/drijvende-candlebags/

drijvende candlebags

Wensballonnen voor de jaarwisseling

29 December 2016 - Het is bijna zover, Oud en Nieuw en er is weer een jaartje voorbij! Wil je geen duur vuurwerk afsteken maar wel iets waar je zeker 10 minuten iets aan hebt? Laat dan net als zoveel klanten van ons een wensballon op tijdens de jaarwisseling. Gewoon met z'n tweetjes, wat vrienden of een hele grote groep en beleef dat magische gevoel van zo'n wensballon die langzaam naar de hemel opstijgt.  Je kunt wensballonnen voor de jaarwisseling, als het redelijk helder weer is, lange tijd nakijken en genieten van dit prachtig schouwspel. Wees op tijd met bestellen, wij kunnen tot en met vrijdag middag 30 december bestellingen voor 16.00 uur geplaatst nog verzenden. Dan worden de wensballonnen zaterdag op oudjaar dag nog bij je aangeboden. Wees er snel bij en bestel op tijd!!

FIJNE JAARWISSELING IEDEREEN !!!

 

 

Kerstsfeer bij Candlebagplaza

6 December 2016 - Zoals elk jaar, de Sint is weer naar huis en wij kunnen niet wachten om de Kerst pagina weer aan te kleden. Dit is de tijd om jou unieke kerst artikelen aan te schaffen en je huis om te toveren in een prachtige kerst sfeer! Dit jaar een aantal nieuwe artikelen op de kerst pagina. 3D Papieren sneeuwvlok slingers, slingers met een heleboel papieren sneeuwvlokken die je in 3D kunt uitvouwen en gebruiken als winter decoratie. Er is dit jaar ook een nieuw soort kerst verlichting voor binnen of buiten. De led meteoor regen, dit is kerst verlichting die je echt versteld doet staan! 8 tubes van 30 cm lang laten 240 brandende ledjes de hele tijd heen en weer schieten zodat het net lijkt of er vallende sterren naar beneden vallen. Een echte must have voor deze kerst en weer eens wat anders dan de standaard kerst verlichting. Bekijk snel onze kerst pagina waar je al deze unieke kerst decoratie kunt kopen. FIJNE KERST DAGEN ALVAST !!

 

Lampion optocht komt eraan !

3 november 2016 - Het is bijna Sint Maarten, dan gaan de kinderen weer met de lampions langs de deuren. Dit jaar is het nog makkelijker om lampionstokjes voor de lampion optocht te gebruiken. Er is een nieuw lampionstokje met een ledlampje waarbij je met een draai het lampje al aandoet. Deze lampionstokjes worden compleet met batterijtjes geleverd. Ideaal dus, je hoeft zelf geen lampjes en batterijen meer aan te schaffen. Bestel meteen een lampion mee met de lampionstokjes, wij hebben dit jaar het assortiment uitgebreid wat betreft lampionnen voor Sint Maarten of Lampion optocht.

 

Zwarte lampion

30 Oktober 2016 - Zwarte lampionnen, ze werden niet veel verkocht, er was niet veel vraag naar. Wij hadden daarom ook maar 2 maten lampion in zwart, 20 en 35 cm. De laatste tijd krijgen we steeds vaker de vraag of we ook grotere lampionnen in het zwart kunnen leveren. Het lijkt erop dat er een trend ontstaat om met steeds grotere lampionnen te gaan werken. Daarom hebben wij besloten om ook lampionnen zwart van 50 cm groot te gaan verkopen. Het assortiment wordt steeds uitgebreider, je kunt nu bijna alle kleuren lampionnen krijgen in alle drie de maten. Wel zo makkelijk als je op een speelse manier wilt decoreren met verschillende maten lampionnen! 

 

Verlichte lampionnen voor buiten

1 Oktober 2016 - Na het slechte weer tot aan de zomer genieten we nu volop van het mooie nazomer weer en daarom hebben wij een zomers pakket nylon lampionnen samen gesteld, speciaal voor in de tuin, rondom het terras. Deze lampionnen worden geleverd met profesionele ledverlichting + afstand bediening.

Zodra het schemerig wordt kun je met 1 druk op de knop 10 lampionnen tegelijk verlichten!

Klik hier om deze voordelige set te bestellen en ....natuurlijk wordt het gratis verzonden http://www.candlebagplaza.nl/a-45557479/lampion-nylon-voor-buiten/nylon-lampionnen-verlichting/

 

Zomer.....Lampionnen voor in de tuin 

1 Juli 2016 - Wat een slecht weer is het de laatste tijd, regen, regen en nog eens regen. Je zult maar een ( tuin) feest geven en je druk lopen maken als je papieren lampionnen als versiering wilt gebruiken en of het wel droog is die dag. Niet doen, wij hebben de oplossing: gebruik onze nylon lampionnen, speciaal voor buiten en weer bestendig. Ze kosten ietsje meer maar kunnen gewoon tegen de regen. Verkrijgbaar in 3 maten wit of in 35 cm in verschillende zomerse kleuren. Check de verschillende lampionnen voor buiten en je hebt een stuk minder stres op jouw feest http://www.candlebagplaza.nl/c-2965486/lampion-nylon-voor-buiten/

 

Reviews - Candlebagplaza

15 Juni 2016 - In de media en op internet doen verhalen de ronde dat reviews soms niet echt zijn of ook wel gekocht.

Wij zijn aangesloten bij een webwinkel keurmerk en bij de feedbackcompany waarbij klanten een eerlijke review kunnen geven over ons bedrijf, niet alleen goede maar ook een slechte ervaring wordt eerlijk geplaatst. Wij pushen klanten nooit om een review te plaatsen en ook geven wij geen extra korting, zoals sommige collega's, op je volgende bestelling om een review te plaatsen.

Bij elke bestelling krijg je 2 dagen na de order bevestiging de vraag om een beoordeling te geven over de ervaringen die je hebt met ons bedrijf. Wij willen graag eerlijk en transparant zijn en vinden het leerzaam als de klant laat weten wat zijn ervaringen zijn maar verplicht is het zeker niet.

 

Korting code - Internet

29 Mei 2016 - We werden enkele keren opgebeld door een klant die tijdens de bestelling nergens een korting code kon vinden om in te vullen maar op internet tegenkwam dat wij 9 euro of 20 procent korting geven. Dit staat vermeld op zg. verzamelsite,s  ( codes werken nooit of zijn al verlopen ) Wij weten hier niets vanaf en hebben ook nooit toestemming gegeven om onze naam te gebruiken. Wij hebben die sites dan ook met klem verzocht om onze naam daarvan weg te halen.

Wij willen terug kerende klanten of vaste zakelijke klanten gerust een korting geven maar kunnen niet zomaar 20 procent korting geven op onze toch al scherpe prijzen. Ben je terug kerende klant en wil je een korting code gebruiken neem dan contact met ons op.

 

Ledlampjes met afstandbediening

3 April 2016 - Klanten stellen mij vaak de vraag: Ik wil lampionnen hoog ophangen maar pas 's avonds verlichten, hoe kan ik dat doen?

Let op, nieuw in voorraad....ledlampjes met afstand bediening! Dit is de oplossing voor lampionnen die hoog komen te hangen en voor een eenmalige verlichting op jou feest, ik moet zeggen.... het werkt uitstekend! Ik heb het zelf uit getest, ik woon aan het water en heb lampionnen in de bomen gehangen en drijvende lampionnen op het water gelaten, een meter of 5 uit de kant en met 1 druk op de knop gingen de lampjes aan, geweldig! Ik ben er zelf zeer enthousiast over, het werkt perfect. Deze set van 10 ledlampjes warm wit kun je voor ontelbare situaties gebruiken, ze zijn zelfs herbruikbaar door de knoop cel batterijen te vervangen ( dit dient na 8 uur gebruiken te gebeuren ) Er moet wel een kanttekening worden geplaatst bij het gebruik van deze sets: Als ze een tijdje niet gebruikt worden dien je de batterijen te verwijderen of het plasictje terug te plaatsen, ivm de stand by modus gebruiken de lampjes ondanks dat ze uit gedraaid zijn, toch stroom. Dat blijkt als je de lampjes na een aantal dagen weer aan wilt zetten dan zijn alle batterijen leeg als je ze niet beschermd hebt.

Kijk hier voor de set http://www.candlebagplaza.nl/a-43912742/lampion-verlichting/ledlampjes-met-afstandbediening/

 

Lampionnen weerbestendig voor buiten

30 Maart 2016 - Nylon lampionnen voor buiten, leveren wij nu niet alleen in wit maar ook in diverse kleuren. Verkrijgbaar in geel, oranje, rood, roze, groen, aqua blauw en paars 35 cm groot. Deze lampionnen kun je de hele zomer buiten laten hangen, ze zijn weer bestendig!

Het mooie weer komt eraan...Gezellig de tuin weer aanpakken, buiten zitten, tuinfeesten...Bestel onze nylon lampionnen om de hele zomer jou tuin mee op te fleuren. Uit voorraad binnen 2 werkdagen geleverd.nylon lampionnen voor buiten

 

Nieuwe kleuren lampionnen

26 Maart 2016 - Voor die klanten die Lampionnen in verschillende maten willen gebruiken hebben wij het kleuren assortiment uitgebreid. In plaats van gele lampionnen hebben wij nu ook citroen gele lampionnen in 3 verschilllende maten. Er was ook vraag naar Aqua blauw en die hebben wij nu ook toegevoegd en de lampionnen 20 cm Fuchsia hebben wij nu ook 35 cm.

Mocht je zo,n voordeel combinatie pakket willen, 35 of 60 lampionnen in verschillende maten,  dan kun je nu van meer kleuren een hele maatvoering aanschaffen ( 20, 35 en 50 cm )

Hetzelde geldt voor de Pompoms, die zijn ook uitgebreid met diezelfde kleur Citroen geel dus je kunt Lampionnen en Pompoms combineren van dezelfde kleur.

 

Drijvende lampionnen voor op water

7 Februari 2016 - In de wintermaanden hebben wij wat meer tijd om nieuwe artikelen te zoeken voor ons assortiment en WOW...Nu hebben wij toch iets gezien in Mexico, Drijvende lampionnen voor op het water.   lampion op het water  

Deze moet ik hebben dacht ik, een goede aanvulling op onze rijst papieren lampionnen maar nu voor op het water.

Het is gebleken dat de inkoop en invoer vanuit mexico helaas veel te duur is om deze Drijvende Lampionnen hier voor een schappelijke prijs te kunnen verkopen.

Zelf ontwikkelen dan maar en....dit is prima gelukt! Na een maand van testen, experimenteren, berekenen en een fabriceren is er een lampion onstaan die uitstekend op het water kan drijven. Binnen nu en twee weken worden de drijvers geleverd en kunnen wij op bestelling deze waterlantaarns fabriceren voor jou als klant.

Je hebt dan een UNIEK en geweldig product die niemand anders heeft, exclusief voor jou dus!

Wil jij ook in jou zwembad, vijver of feest locatie lichtjes op het water, bestel dan deze unieke drijvende lampionnen!!http://www.candlebagplaza.nl/c-3342182/drijvende-lampionnen/

 

Rijstpapieren lampionnen

6 Januari 2016 - Allereerst iedereen nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Rijstpapieren lampionnen...wat kun je daar nu eigenlijk allemaal mee wordt mij vaak gevraagd.

Ik kan zeggen...wees creatief met lampionnen. Gebruik verschillende afmetingen en kleuren door elkaar heen. Lampionnen krijgen hun vorm door de ijzeren spanner in de lampion te steken, deze spanner heeft aan de bovenkant een haakje waaraan je de lampion kunt ophangen. Nu is het zo dat lampionnen vaak per stuk aan een nylon draadje worden opgehangen, ook leuk natuurlijk  maar wat nou zo uniek is....Je kunt ze natuurlijk ook onder elkaar hangen. Maak een soort slinger van lampionnen, gebruik bij elkaar passende kleuren van 1 maat en creeer een unieke en betaalbare versiering. Veel succes.

 

rijstpapieren lampionnen

Wensballon oplaten met oud en nieuw

23 December 2016 - De ergste kerstdrukte is weer voorbij, we gaan op naar oud en nieuw! Ben je geen voorstander van vuurwerk maar wil je wel iets aparts doen met je vrienden of familie?

Laat met z'n allen een Wensballon op en beleef het magische moment wanneer deze langzaam richting de hemel stijgt.We hebben een scherpe aanbieding, speciaal voor oud en nieuw, 10 wensballonnen voor € 39,50 en gratis verzenden.

Bestel de aanbieding hier want ze gaan erg hard http://www.candlebagplaza.nl/a-36032487/wensballonnen/wensballonnen-xl-per-10-stuks/

wensballonnen-candlebagplaza

Alvast iedereen hele fijne feestdagen toegewenst!!

 

Candlebagplaza bij RTL4

13 December 2015 - Vanmiddag is de tv uitzending geweest, de Candlebags van Candlebagplaza in de uitzending van Lifexperience op RTL4. Wat een ( hoop ) leuke reacties over de Candlebags en over het optreden van mij in persoontje...

Er werd een mooi beeld weergegeven wat je zoal met Candlebags kunt doen, leuk item en goed voor onze ( goede ) naam. Heb jij de uitzending gemist en wil je dit nog eens zien, kijk bij RTL4 uitzending gemist, lifestylexperience 13 december of hou onze pagina " in de media " in de gaten, hier volgt binnenkort de link naar het tv programma.

 

Candlebagplaza op de Zwarte Markt Beverwijk

9 December 2015 - WIl jij onze Candlebags eens live zien, ze aanraken en /of ze eens goed bekijken of wil je er een specifieke uitleg over? Wil je een Candlebag in de brand steken, wat je niet lukt,  omdat je niet geloofd dat de Candlebags brandvertragend zijn, dat kan allemaal. Wij staan zaterdag 12 December op de zwarte markt in Beverwijk in HAL 5.

Op deze dag kun je de meeste Candlebags met een Kerst uitstraling meteen aanschaffen en meteen mee naar huis nemen, dat scheelt weer verzendkosten.

Wij zien jullie graag as Zaterdag 12 december.

 

Candlebag Kerstboom en Candlebag Sneeuwpop midi

7 December 2015 - Vandaag 2 nieuwe soorten Candlebags in ons assortiment toegevoegd. De Candlebag Kerstboom en de Candlebag Sneeuwpop in een maatje kleiner, de MIDI. Voor wie de gewone Candlebags te groot vind, 26 cm hoog, zijn deze 2 soorten maar 18 cm hoog. Je kunt ze natuurlijk ook combineren met hun grotere broertje Kerstboom of Sneeuwpop.

Bekijk en bestel de midi candlebag kerstboom en midi candlebag sneeuwpop hier http://www.candlebagplaza.nl/c-2270177/candlebags-klein/

 

Candlebagplaza en Kerst

6 December 2015 - Sinterklaas is weer voorbij en de verkoop van de kerst Candlebags is volop begonnen. Wat hebben we een mooie pagina speciaal voor de kerst artikelen ingericht. Wil jij deze unieke producten ook in je huis, neem dan eens een kijkje op deze pagina en kies jou favoriete Candlebags uit. http://www.candlebagplaza.nl/c-2717804/kerst/

 

TV opnames Candlebagplaza RTL4

1 December 2015 - Wij leveren niet alleen aan televisie en evenementen, wij zijn nu zelf met onze Candlebags op televisie. Presentatrice Iris doet een intervieuw met mij over de speciale kerst Candlebags. Het zondag middag programma LifestyleXperience besteed aandacht aan onze Candlebags en de beelden zijn vandaag opgenomen.

Later deze maand volgt meer info: uitzending Zondag 13 december RTL4 om 14.20 uur.

 

Candlebagplaza -Wereldlichtjesdag

3 November 2015 - Wil jij ook voor Wereld lichtjes dag Candlebags bestellen... Wees er op tijd bij, het gaat snel en met name de Candlebag Blanco midi en Candlebag Blanco groot.

Wereld lichtjes dag wordt ieder jaar op de tweede zondag in december gehouden, dit jaar op zondag 13 december.

Zie de website van wereld lichtjesdag http://www.wereldlichtjesdag.nl/

Op deze speciale dag steken de mensen over de hele wereld s' avonds een kaarsje aan om alle overleden kinderen te herdenken. Uit vorige jaren is gebleken dat onze klanten de Candlebags in grote getalen afnemen, dus wees aub op tijd met bestellen zodat jij ook deze Candlebags op zondag 13 december kunt gebruiken.

 

Creditcard betalingen in de webshop

26 Oktober 2015 - Wij gaan weer een nieuwe betaal wijze invoerenEr is al Ideal, Paypal en Mr. Cash maar wij hebben nu ook een aanvraag ingediend om jou bestelling met Creditcard te kunnen afrekenen in onze webwinkel. Er is veel vraag naar dus hebben wij besloten om deze klanten ook tegemoet te komen.

Vanwege de veiligheid moet de aanvraag, de webwinkel en wij zelf worden doorgelicht opdat wij de creditcard betalingen kunnen uitvoeren, dit gaat helaas 10 werkdagen duren en wij verwachten dat er vanaf dinsdag 10 november met creditcard afgerekend kan worden in onze webwinkel.

Houdt het logo van visa in de gaten onderaan de Home page, zodra dit er staat is met creditcard afrekenen een feit.

 

Candlebagplaza en Allerzielen

18 Oktober 2015 - Op 2 November is het weer Allerzielen, alle begraaf plaatsen herdenken dan alle overledenen en de begraafplaats is dan s' avonds sfeervol verlicht. Wij vinden dit een prachtig initiatief en werken hier graag aan mee door onze Candlebags in grote aantallen te leveren.oa. Begraafplaats Buitenveldert in Amsterdam is een van de klanten die op deze dag onze Candlebags en Lampionnen over de begraafplaats verdeeld en verlicht.

Kijk op de website van begraafplaats buitenveldert voor het programma van Allerzielen wat om 15.30 uur begint.

http://www.begraafplaats-buitenveldert.nl/

Let op: Begraafplaats Buitenveldert organiseert deze avond op zondag 1 november en de begraafplaats is verlicht tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

 

3 augustus 2015: Candlebagplaza - Trouw artikelen

Helaas, de vakantie zit er weer op. Weer volledig opgeladen dus we kunnen er weer tegenaan!Alle bestellingen vandaag verwerkt en verzonden dus dat is weer een goed begin van zo,n eerste werkdag.

In zo,n vakantie heb je natuurlijk de tijd om eens een beetje na te denken over wat er nog verbeterd zou kunnen worden aan de website.

Er is besloten om de Trouwpagina, nu nog onderaan in het menu van de website, eens goed op de schop te gooien en er een mooie pagina in het hoofd menu van te maken met speciale aanbiedingen juist voor het als je jou trouw locatie wilt aankleden met onze sfeervolle artikelen. Houdt de website in de gaten als je al een trouw datum hebt geprikt en nog op zoek bent naar decoratie.

Alle bestellingen worden weer zoals vanouds geleverd binnen 2 werkdagen.

lettercandlebags-candlebagplaza

http://www.candlebagplaza.nl/c-804550/trouwen/

 

19 juli 2015: Candlebagplaza -  Hangende Candlebags 

We hebben weer een nieuwe Candlebag in ons toch al zo grote assortiment.

Candlebags welke je in de bomen kunt hangen, gemaakt van geimpregneerd papier en voorzien van een ophangbeugel. Nergens in Nederland te verkrijgen maar wel bij ons.

Deze Candlebags geven jou feest locatie een sprookjes achtige uitstraling wanneer je de Candlebags s, avonds gaat verlichten.

Stel je eens voor...in alle bomen een aantal verlichte Candlebags !

Nu ter introductie ...10 stuks voor € 12,95. Kijk bij de Candlebags op de home page bij de Hangende Candlebags

Verlicht de Candlebags dmv onze lampion lampjes, ledlampjes of professionele wacinelichtjes op batterijen, bestel deze meteen mee!

 

26 april 2015: Candlebagplaza - Lampionnen 25 cm

Het regent, het is echt Zondag. Ik ben vandaag maar eens aan het opruimen gegaan.

Opruimen waar jij als klant mooi van kan profiteren.....

Ik heb besloten dat de Lampionnen in de maat 25 cm in de uitverkoop gaan. De achterliggende gedachte is dat wij een betere maatvoering in voorraad gaan nemen. Voortaan bieden wij lampionnen in de maten 20 cm, 35 cm en 50 cm aan in 11 gangbare kleuren.

Dit vind een betere aansluiting op wensen van klanten die gaan combineren met verschillende maten Lampionnen. Wij hebben nog enkele honderden lampionnen van 25 cm op voorraad en verwachten die voor eind juli te gaan verkopen zodat wij vanaf dan alleen 20 cm, 35 cm 50 cm  lampionnen ook in kleuren kunnen gaan leveren.

 

20 april 2015: Candlebagplaza - Lampionnen voor buiten

We hebben ze bijna op voorraad....Nylon lampionnen!

Er is veel vraag naar lampionnen die je dag en nacht buiten kunt laten hangen, alleen voor de sier en zonder verlichting.

Wij gaan 3 maten ronde nylon lampionnen voeren in wit 20cm, 35 cm en grote lampionnen van 50 cm.

Deze verwachten wij eind april binnen te krijgen zodat er direct met de verkoop gestart kan worden.

Verder hebben wij een andere vorm nylon lampion laten ontwikkelen, ronde koker vorm met geintegreerde waxine licht houder in wit, roze en groen.

Deze lampionnen hebben een rvs hengsel en je kunt er een waxinelichtje in branden of proffesionele waxinelichtjes op batterijen, wij krijgen deze waarschijnlijk half mei binnen.

Kortom....hou de site in de gaten, de rubriek lampionnen wordt binnen kort uitgebreid met nylon lampionnen.

 

27 februari 2015: Candlebagplaza - Tasselslingers

En ja hoor, we hebben ze eindelijk op voorraad....Tassel garland slingers.

Tassel garland slingers, de nieuwe trend uit Amerika en sinds deze week ook bij Candlebagplaza te koop.

Tassel slingers zijn slingers die bestaan uit een aantal kwasten van voorgesneden vloeipapier in diverse vrolijke kleuren, deze hang je op de bij geleverde lijn en zie daar.... prachtige decoratie, veel tassel slinger voor weinig geld!

Voorlopig 2 soorten kleuren op voorraad maar geleidelijk aan volgt er uitbreiding, ik denk erover om ook witte tassel slingers op voorraad te nemen, hou de site in de gaten.

tasselslinger-candlebagplaza

http://www.candlebagplaza.nl/c-2885173/tassel-slingers/

 

 

7 januari 2015: Candlebagplaza - Pompoms

 Iedereen een heel goed en gezond 2015 toegewenst!

We hebben weer een heel nieuw jaar voor de boeg waarin elk seizoen weer aan bod komt.

De bruiloften gaan vanaf volgende maand weer zo zachtjes aan beginnen en het voorjaar komt er weer aan.

Kortom, de donkere en gezellige dagen kunnen we al bijna achter ons laten.

Vandaar dat wij onze Pompoms, Honeycomb bollen en Papieren Waaiers maar eens een nieuwe boost hebben gegeven en wij nog meer kleuren en verschillende maten in voorraad hebben genomen.

Deze artikelen , gemaakt van stevig vloeipapier, zijn uitermate geschikt om de locatie van je bruiloft uniek en tevens ook kleurrijk te decoreren.

Pompoms gemixed met bijvoorbeeld Lampionnen in verschillende maten en kleuren geven zo'n prachtig geheel zodat je gasten hier nog lang over na praten!

Kijk eens bij de Pompoms en Honeycomb bollen, bestel jou favoriete kleuren en wees creatief met ophangen op jouw locatie http://www.candlebagplaza.nl/c-2558323/pompoms/

 

 

20 december 2015: Candlebagplaza - Wensballonnen

Zo..bijna de hele dag bezig geweest in de opslag om de nieuwe voorraad Wensballonnen op te slaan.

Ik denk dat we nu wel genoeg in voorraad hebben om iedereen te kunnen voorzien van  wensballonnen tot het einde van het jaar http://www.candlebagplaza.nl/c-2338592/wensballonnen/

Ik ben niet tegen vuurwerk maar als ik al die wensballonnen met oud en nieuw over zie komen vliegen vind ik dat toch nog steeds een prachtig gezicht.

Tis nu top drukte hier en er is niet veel tijd over om aan deze blog te schrijven dus mocht ik de meeste klanten niet meer persoonlijk spreken dan wens ik iedereen alvast fijne kerstdagen, een goed uiteinde en een gelukkig en gezond 2015 !

 

11 november 2015: Candlebagplaza - grote witte Lampionnen

Wat is het toch mooi dat je als webwinkel mag leveren aan van die grote evenementen voor televisie.

Gisteren de uitzending bekeken van de Nationale Herdenking MH17 waarvoor wij 180 witte lampionnen van 90 cm hebben mogen leveren.

De decoratie mensen hebben alle lampionnen in de nok van het dak van de Rai gehangen , elke lampion apart verlicht.

Petje af voor deze mensen die deze toch al treurige gebeurtenis toch konden voorzien van zulke mooie elementen als Lampionnen en bloemen.

Kijk voor een overzicht van onze lampionnen hier http://www.candlebagplaza.nl/c-1747465/lampionnen/

 

3 november 2015: Candlebagplaza - Kerst artikelen

De eerste kerst artikelen zijn al weer besteld.

Er is een aparte Kerst pagina aangemaakt waar wij onze unieke kerst artikelen tentoon stellen, de pagina wordt elke week een beetje meer gevuld, hou deze pagina in de gaten.

 

19 oktober 2015: Candlebagplaza

Veel leuke reacties over het nieuwe uiterlijk van mijn webwinkel Candlebagplaza. hartelijk dank allemaal. Nu ik druk bezig ben om alle pagina's weer up to date te krijgen besef ik ineens dat het over ruim 8 weken al kerst is.....  pffff wat vliegt de tijd.

De kerst pagina zal ik zo langzamerhand ook gaan invullen om jou de gelegenheid te geven om deze unieke en sfeervolle producten te kunnen laten aanschaffen en je huis om te toveren tot een sfeervol geheel .

Houdt de Kerst pagina in de gaten, ik heb weer unieke producten ingekocht, koop ze niet alleen voor jezelf maar geef eens wat kado aan je vrienden of familie.

 

17 oktober 2015: Candlebagplaza - Webwinkel in sfeer artikelen

Candlebagplaza, de webwinkel in sfeer artikelen heeft vandaag een nieuw uiterlijk gekregen. De homepage en menu indelingen zijn gebruiks vriendelijker geworden, net als het overzicht van de producten in de webwinkel.

Na een aantal tips en suggesties van klanten heb ik besloten dat het na al die jaren tijd werd voor een nieuw en fris uiterlijk.

Ik vind het zeer geslaagd, laat mij weten wat jij van de nieuwe webwinkel vindt en ontvang een korting code van 10% op je eerst volgende bestelling.

 

 

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel