Alle betalingen bij Candlebagplaza worden uitgevoerd door onze betaal provider Mollie. Wie is Mollie? zie de website van Mollie    

Door alle toegenomen kosten die betaalproviders aan ons doorberekenen zijn wij genoodzaakt om vanaf 23 maart 2023 voor sommige betaalopties kosten in rekening te brengen en zijn deze betaalopties voortaan niet meer gratis. Bij elke betaaloptie tijdens het betaal proces in de webwinkel staat aangegeven wat de kosten zijn.

 iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethode van je eigen bank. 

 PayPal
Wanneer je graag met PayPal wilt betalen dan kan dit door middel van je eigen PayPal-rekening. Op je PayPal-rekening is je e-mailadres gekoppeld aan een bankrekeningnummer of creditcard. Wanneer je een betaling met PayPal wilt maken kun je eenvoudig op je eigen PayPal account inloggen en je betaling afronden. Je logt in door middel van je e-mailadres en een door jou gekozen veilig wachtwoord. Na het maken van een betaling ontvang je direct een mailtje met de betalingsgegevens. 

 Bancontact Mister Cash
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Mister Cash is de betaalmethode voor Belgische consumenten. Deze methode is uitermate geschikt om mee te betalen in een webwinkel. 

 SOFORT Banking
Wanneer je graag in de omgeving van SOFORT Banking wilt betalen kan dit door middel van je persoonlijke bankgegevens. Een apart SOFORT account is niet nodig. Jouw persoonlijke bank verricht uiteindelijk de betaling. SOFORT Banking is het snelst groeiende betaalmiddel, en is net zoals iDeal een debitcard betaaloplossing. 

 Creditcard
Creditcard is vrijwel de bekenste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Mastercard, Maestro en Visa worden ondersteund bij Consoleskins.

* Vooraf overmaken

  via ons rekening nummer IBAN: NL47INGB0006265859 / BIG: INGBNL2A  tav. CANDLEBAGPLAZA in Julianadorp.

* Achteraf betalen via betaal service - betalen aan de pakket bezorger ( vroeger noemde men dit onder Rembours ) LET OP: sinds januari 2020 is PostNL gestopt met het aanbieden van deze service!

 Achteraf betalen
Bekijk het eerst, betaal het later. Met Klarna heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen na ontvangst. Na de bestelling in onze webwinkel ontvang je een email van Klarna hoe je digitaal kunt betalen. Betaal niet rechtstreeks aan ons maar aan Klarna.

 • Achteraf betalen (Nederland)
  Klarna voert voor [www.candlebagplaza.nl] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf iedere smartphone. In de online omgeving van Klarna kunt u betaaloverzichten vanaf de computer of tablet beheren. Klarna houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kunt u de bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met onze klantenservice. 
 •  Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)
  Klarna voert voor [www.candlebagplaza.nl] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van Klarna. Klarna informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 •  
 •  Betaal je bestelling later met Klarna. Probeer je bestelling van Candlebagplaza eerst en betaal deze later met Klarna. Met Klarna betaal je niet voordat je je bestelling hebt gezien en hebt besloten dat je deze wilt houden. Dit bieden wij jou als klant kosteloos aan.
 • Wie is Klarna? zie de website van Klarna   

  Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende, betaal provider van oa. achteraf betalen. Klarna’s ambitie is om voor alle shoppers, online en in winkels, de shopervaring te vereenvoudigen. Klanten hoeven alleen de meest noodzakelijke informatie te verstrekken als email adres en geboortedatum om hun aankoop te voltooien. Op deze manier kan je overal waar je bent eenvoudig iets kopen of het nu op je laptop of mobiel is.

  Hoe werkt achteraf betalen van Klarna?

  .

 • In het bestelproces selecteert de klant ‘Klarna: Achteraf betalen’ als betaalmethode.
 • De klant vult zijn gegevens in en voltooit de bestelling.
 • Bij de eerste bestelling maakt een klant een Klarna-account aan, waar de klant naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult.
 • Voor elke terugkerende bestelling vult de klant alleen e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.
 • Na voltooiing van de bestelling krijgt de klant een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in het Klarna-account van de klant.
 • De klant betaalt op de manier van zijn voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.
 • Als je betaald hebt krijg je een bevestiging van Klarna. Betaal op tijd, Klarna rekent administratie kosten van 13,50 euro  na de eerste herinnering!

Ga naar de webwinkel

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel