Terug naar de webwinkel

Vraag: Ik heb wel bericht gekregen maar geen brievenbus pakje ontvangen.

Candlebagplaza: Indien u een brievenbus pakje van ons ontvangt kan het zijn dat u bericht krijgt van PostNL dat het al is bezorgd maar dat u nog niets heeft ontvangen. Dit is bij ons een bekend probleem. De brievenbus pakjes worden automatisch in gescand (dan krijgt u al bericht dat het is bezorgd) maar in werkelijkheid ontvangt u het pas 1 of 2 dagen later. Wacht u rustig 1 of 2 dagen af, dan komt het vanzelf. Neem anders contact met ons op mocht u het helemaal niet ontvangen.

 

Vraag: Wat voor bezorg opties kan ik uit kiezen als ik overdag werk en geen pakket in ontvangst kan nemen?

Candlebagplaza: Wij bieden tal van keuzes om uw bestelling op een zo makkelijk mogelijke manier bij u thuis te krijgen. PostNL is gestopt met een tweede aflever poging, dit houdt in dat als u de eerste keer niet thuis bent, het pakket de volgende dag bij het dichtst bij zijnde afhaal punt klaar ligt. Mocht dat voor u niet uitkomen, bijvoorbeeld dat het afhaal punt om 18.00 al sluit, kies dan voor een pakketje bij de buren af te laten leveren of voor de Avond bezorging. Dit bieden wij aan sinds PostNL is gestopt met een tweede aflever poging. Als u overdag werkt en u kiest voor een Avond bezorging, meerprijs € 1,50, dan wordt uw pakket tussen 18.00 uur en 21.30 uur bij u afgeleverd. KIES TIJDENS HET BESTEL PROCES VOOR bEZORGEN OP AFSPRAAK.

Ook kunt u zelf een afhaal punt kiezen bij u in de buurt, kies dan een afhaal punt, bijvoorbeeld een bouwmarkt die tot s'avonds 21.00 uur Geopend is. Zo zijn er dus heel wat manieren om tijdens het bestel proces te kiezen voor een tijd of locatie zodat u na uw werk alsnog uw bestelling ergens kunt afhalen.

 

Vraag: Wie of wat is Klarna en hoe werkt achteraf betalen via Klarna?

Candlebagplaza: Betaal je bestelling later met Klarna. Probeer je bestelling van Candlebagplaza eerst en betaal deze later met Klarna. Met Klarna betaal je niet voordat je je bestelling hebt gezien en hebt besloten dat je deze wilt houden. Klarna is een luxe optie als achteraf betaaloptie en hierdoor worden extra kosten aan ons doorberekent door de betaalprovider die wij weer door moeten berekenen aan onze klanten.

Wie is Klarna?

Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende, betaal provider van oa. achteraf betalen. Klarna’s ambitie is om voor alle shoppers, online en in winkels, de shopervaring te vereenvoudigen. Klanten hoeven alleen de meest noodzakelijke informatie te verstrekken als email adres en geboortedatum om hun aankoop te voltooien. Op deze manier kan je overal waar je bent eenvoudig iets kopen of het nu op je laptop of mobiel is.

Hoe werkt achteraf betalen van Klarna?

Op het moment dat je kiest om je bestelling achteraf te betalen, krijg je van Klarna separaat een factuur. Klarna stuurt jou de factuur toe zodra wij hen hebben geïnformeerd dat bestelling is verstuurd. Dit is meestal zo'n 2 dagen nadat je een e-mailbevestiging van je aankoop hebt ontvangen. Deze factuur ontvang je via dezelfde email als waar je de bestelling bij ons mee hebt geplaatst. Je kunt via ideal en nog een aantal andere bekende betaal opties betalen aan Klarna. Deze factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Als je betaald hebt krijg je een bevestiging van Klarna. Betaal op tijd, Klarna rekent administratie kosten van 13,50 na de eerste herrinering!

 

Vraag:  De rijstpapieren lampionnen kun je ook als hanglamp gebruiken wordt op uw site vermeldt. Wat is het wattage voor een gloeilamp die in de papieren lampion kan?

Candlebagplaza: Dat klopt, als u zelf een pendel heeft met een gloeilamp kunt u die eenvoudig in de lampion hangen en de lampion bevestigen met de haak aan het plafond. Hieronder volgt een opsomming van welke maat lampion welk wattage maximaal mag hebben:

Lampion 25 cm - 40 W.

lampion 30 CM - 60 W.

Lampion 35 cm - 60 W.

Lampion 50 cm - 100 W.

Lampion 65 cm - 150 W.

 

Vraag: De batterijen van de sets ledlampjes met afstand bediening zijn snel leeg, klopt dit? Wij hadden de lampjes maar 1 avond gebruikt en de week daarna wilden wij ze nog een keer gebruiken en toen deden ze het niet meer.

Candlebagplaza: Ja dit kan voorkomen en is heel normaal, lees aub duidelijk onze handleiding, waarschuwing en tips bij aanschaf van een set ledlampjes met afstand bediening. Deze sets zijn er om te gebruiken als tijdelijke verlichting. De lampjes kunnen minimaal 8 uur lang op volle sterkte branden. Elke set wordt compleet geleverd met batterijen en wij waarschuwen er voor dat als de set een tijdje niet gebruikt wordt, alle batterijen weer beschermd moeten worden met het plasticje die u eruit heeft gehaald als u de set gaat gebruiken. De lampjes staan als u ze uitdraaid en weg legt voor een volgende keer, op STAND BY, dat is het systeem van deze lampjes, uit = standby.Dit wil niet zeggen dat ze geen stroom gebruiken, ALLEEN UITDRAAIEN DAN GEBRUIKEN ZE DEGELIJK WEL STROOM EN GAAT TEN KOSTE VAN DE BATTERIJEN.

Nogmaals: Gebruik de set op uw feest om de lampionnen te verlichten, na gebuik alle plasticjes weer op de batterijen doen en dan kunt u de volgende keer weer gebruik maken van de lampjes.

 

Vraag: Wij willen 's morgens de feestzaal al versieren met lampionnen en die moeten ' s avonds pas worden verlicht, de meeste hangen hoog in de nok van het gebouw, dus daar kunnen we tijdens het feest niet meer bij komen, is hier een oplossing voor?

Candlebagplaza: Wij bieden de ultieme oplossing voor dit probleem. Ledlampjes met afstand bediening. Nu kun je de lampionnen ophangen en pas verlichten wanneer jij dat wilt dmv. een druk op de knop zie de volgende link http://www.candlebagplaza.nl/a-43912742/lampion-verlichting/ledlampjes-met-afstandbediening/

 

Vraag: Ik wil mijn bestelling absoluut niet bij de buren laten afleveren, kan ik daarvan uit gaan?

Candlebagplaza: Wij verzenden naar uw huis adres of naar het door u opgegeven afleveradres. Indien daar niemand aanwezig is zal de bezorgen het bij de buren proberen. Indien uw bestelling door Post nl niet bij de buren mag worden afgeleverd geef dit dan tijdens het bestel proces aan in het hokje Eventuele Opmerkingen. Hou de verzend informatie die u van ons krijgt goed in de gaten en zorg dat op de dag van aflevering iemand het pakket in ontvangst kan nemen, Post nl biedt uw bestelling 1 maal aan, daarna kunt u het op het postkantoor ophalen.

 

Vraag: Lampionnen zijn prachtig als feest decoratie maar kun je de lampionnen ook als lamp gebruiken?

Candlebagplaza: Jazeker, als u een pendel ( gloeilamp + snoertje ) aan het plafond heeft  hangen kunt u de lampion daarom heen hangen. Bij elke lampion meegeleverd een beschrijving hoe dat moet en tot welk wattage lamp er in de lampion mag worden gehangen. Met name onze Eyelet lampionnen worden vaak als hanglamp gebruikt.

 

Vraag: Krijg ik mijn verzendkosten vergoed als ik de bestelling retour stuur?

Candlebagplaza: ''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, mits het de complete bestelling is, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

 

Vraag: De lampionnen zijn gemaakt van rijst papier, kunnen wij deze ook buiten gebruiken?

Candlebagplaza: U kunt de lampionnen buiten gebruiken en eventueel hergebruiken mits het droog weer is. De lampionnen zijn van papier en kunnen dus niet tegen water.

 

Vraag: Wat is de levertijd van de artikelen ?

Candlebagplaza: Alle artikelen worden binnen 1 a 2 werkdagen geleverd via PostNL. Tijdens de feestdagen is er een drukke preiode en kan het soms een werkdag langer duren voordat u het ontvangt. Met name brievenbus pakjes zijn lang onderweg tijdens de feestdagen. Hou hier rekening mee als u de bestelling doet.

 

Vraag: Op uw site verkoopt u nagenoeg alle producten die milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn, hoe zit het met het verpakkings materiaal.

Candlebagplaza: Wij zijn ons zeer bewust van het milieu en gebruiken daarom alleen maar milieuvriendelijke verpakkingen (gerecycled karton) en tevens hanteren wij het hergebruik van verpakkingsmaterialen en dozen van leveranciers waar wij onze artikelen in ontvangen.

 

Vraag: Kan ik mijn bestelling op een andere dag laten bezorgen dan binnen uw gestelde 2 werkdagen?

Candlebagplaza: Jazeker, geen probleem. Geef tijdens het bestel proces bij opmerking aan op welke dag u uw bestelling afgeleverd witl hebben dan zorgen wij dat het op de aangegeven dag bij u wordt bezorgd.

 

Vraag: Goedendag, ik wil grotere Lampionnen bestellen om een zaal te decoreren, kan dat?

Candlebagplaza: Jazeker, wij kunnen Lampionnen tot 75 cm leveren in de kleur wit. Ivm de hoge vrachtkosten moeten wij helaas iets hogere verzendkosten rekenen vanwege de afmeting van het pakket. neem contact op voor meer informatie.

 

Vraag: Ik heb Candlebags besteld maar vind ze te groot, mag ik ze omruilen voor kleinere exemplaren ?

Candlebagplaza: Ja hoor, volgens de wet kopen op afstand heeft u als consument recht op omruiling binnen 14 dagen mits de producten niet gebruikt zijn. Stuur de artikelen terug en wij zorgen dat u de juiste producten weer in huis krijgt.

 

Vraag: Candlebags die u verkoopt die zijn van papier maar kunnen ze geen vlam vatten of brand veroorzaken?

Candlebagplaza: De Candlebags die wij verkopen zijn van geimpregneerd/ brandvertragend papier gemaakt. Mocht het vlammetje tegen het papier aankomen dan vat de Candlebag geen vlam maar kan alleen zwart schroeien. Wilt u geen open vuur in huis dan verkopen wij led waxine lichtjes op batterijen. Professionele led lichtjes die 24 uur mee gaan op 1 setje batterijen.

 

Vraag: Zijn er extra kosten aan verbonden als ik met Ideal betaal?

Candlebagplaza: Nee, er worden geen extra kosten berekent bij betalingen met Ideal, die kosten nemen wij voor onze rekening. Echter moeten wij helaas wel voor sommige betaalopties een extra vergoeding berekenen, dit is wat wij ook opgelegd krijgen door onze betaalprovider.

 

Vraag: Als ik iets verkeerds heb besteld of het voldoet niet aan mijn verwachting kan ik de artikelen dan terugsturen en krijg ik geld terug?

Candlebagplaza: Ja, u krijgt uw volledige aankoop bedrag inclusief verzendkosten terug gestort, mits u de complete bestelling retour stuurt, binnen 2 tot 5 werkdagen. Stuurt u maar een gedeelte terug dan zijn de retour verzendkosten voor eigen rekening. Zorg dat de artikelen ongebruikt zijn en indien mogelijk in de originele verpakking zitten. De retour kosten krijgt u ook van ons terug. Mocht u een deel van uw bestelling retour sturen dan verekenen wij e.e.a. met elkaar.

 

Vraag: Wij willen een pad verlichten dmv. Candlebags, hoever moeten de Candlebags van elkaar af staan?

Candlebagplaza: Dat is een beetje persoonlijk maar ons advies is om de Candlebags ongeveer 40 cm van elkaar af te zetten dan kun je met 1 pakje Candlebags a 10 stuks bijna 4 meter overbruggen.

 

Vraag: Ik wil een Abraham huren, hoe kan ik betalen?

Candlebagplaza: U kunt via de website een opblaas figuur bestellen (alleen afhalen, wij verzenden geen poppen) en afrekenen of bij afhalen kunt u contant afrekenen, wij hebben geen pin. wij rekenen geen borg als u zich kunt legitimeren.

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel