Op zoek naar leuke buitenverlichting? Bekijk onze prikkabels, lichtsnoeren en priksnoeren met LED lampen! 

 Ben jij op zoek naar een manier om jouw tuin op een leuke en sfeervolle manier te verlichten? Geef je bijvoorbeeld een tuinfeest, wil je jouw verjaardag buiten vieren of wil je permanent sfeervolle verlichting buiten? Dan zijn onze prikkabels, lichtsnoeren en priksnoeren met LED lampen precies waar je naar op zoek bent! 

Prikkabels bestaan uit stevige, platte kabels van rubber, waar fittingen voor lampen op gemonteerd zijn. Hier kun je jouw favoriete kleur, vorm en formaat (LED) lampen indraaien. Bij Candlebagplaza vind je een groot assortiment aan prikkabels met of zonder lampen.

 

Kant en klare prikkabelverlichting kopen

 Ga jij voor gemak en wil je graag kant en klare prikkabelverlichting kopen? Bekijk dan eens onze zwarte koppelbare kant en klare prikkabels. Deze prikkabel is voorzien van voorgemonteerde priklampen, die al in de fitting zijn gelijmd: wel zo gemakkelijk! Je hoeft de prikkabel buiten of binnen alleen maar op te hangen, de stekker in het stopcontact te steken en je geniet direct van de gezelligheid van priklicht! Wil je graag meer keuze qua lampen, lengtes van de prikkabels en kleuren? Dan kun je het beste je eigen prikkabel zelf samenstellen.

 

Koppelbare prikkabels voor buitengebruik

 Ben je op zoek naar een lange prikkabel, die je buiten kunt gebruiken? Dan zijn onze koppelbare prikkabels écht iets voor jou! Deze handige prikkabels kun je aan elkaar verbinden, zodat je jouw hele tuin of woonkamer kunt verlichten. 

Aan de prikkabel zit een speciale connector, waar je de volgende koppelbare prikkabel kunt verbinden. Dit systeem is plug-and-play: zo in elkaar gezet dus. Zo kun je grotere lengtes overbruggen en toch maar 1 stopcontact gebruiken. Nog een voordeel van koppelbare prikkabels: je hebt verschillende losse snoeren in plaats van één hele lange, dit werkt veel makkelijker bij het ophangen en het opruimen van de snoeren.

 

Prikkabel zelf samenstellen

 Wil je graag één kleur benadrukken, héél veel of juist wat minder lampen aan een prikkabel of wil je verschillende soorten lampen naast elkaar hebben voor een speels effect? Bij Candlebagplaza kun je jouw eigen prikkabel zelf samenstellen! Dit systeem is ook zeer handig wanneer het stopcontact wat verder weg zit: je kunt zelf bepalen waar je de eerste en de laatste lamp plaatst.

Door te kiezen voor een lege prikkabel, losse fittingen, losse LED lampen of prik lampen, kun je jouw prikkabel samenstellen zoals jij dat graag wilt. De losse onderdelen zijn gemakkelijk op elkaar aan te sluiten en te installeren. Ook de lengte van de prikkabel kun je zelf kiezen: vanaf 3 tot maar liefst 100 meter lang!

 

Prikkabels met dimbare led lampen gebruiken

 Wil je graag op ieder moment de sfeer kunnen bepalen? Kies dan voor een prikkabel met dimbare LED lampen. Zo kun je gemakkelijk zelf de lichtintensiteit kiezen. Wanneer het buiten schemerig begint te worden, wil je op een subtiele manier jouw tuin wat verlichten. Wordt het buiten echt donker? Dan kun je met de dimmer gemakkelijk wat meer licht laten schijnen. 

We bieden verschillende mogelijkheden voor dimbare prikkabels, met verschillende lichttinten. Let er wel op dat je kiest voor LED lampen die dimbaar zijn: niet iedere lamp kan zomaar gedimd worden.

 

Topkwaliteit prikkabels met LED verlichting bij Candlebagplaza

 Al onze prikkabels met LED lampen zijn geschikt voor binnen- én buitengebruik. De onderdelen zijn van hoge kwaliteit en door de fitting en de lamp op de juiste manier te gebruiken, kun je jouw prikkabel het hele jaar buiten laten hangen. 

Candlebagplaza is hét adres voor sfeervolle tuinverlichting. We beschikken over een groot assortiment met allerlei soorten, kleuren, maten en lengtes prikkabels. 

Als je prikkabel LED verlichting koopt bij Candlebagplaza, dan profiteer je van:

  • Unieke producten;

  • Vriendelijke prijzen; 

  • Uitstekende service; 

  • Lage verzendkosten; 

  • Gratis retour.

 

Bekijk onze prikkabels

 

Waarom prikkabel led verlichting kopen bij Candlebagplaza: üunieke producten  üvriendelijke prijzen üuitstekende service ülage verzendkosten ügratis retour.

 

prikkabel-led-verlichting-candlebagplaza

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel