Prikkabel lichtsnoer of priksnoer compleet met led lampen als buiten verlichting

 Een prikkabel, lichtsnoer, lampenslinger of ook wel priksnoer genoemd kun je kopen compleet met warm witte led lampen of met gekleurde led lampen. Prikkabels zijn dikke platte rubberen kabels waarop fittingen zijn gemonteerd waar je zelf led lampen in kan draaien. Prikkabel verlichting wordt veel gebruikt voor buiten om de tuin, terras, overkapping of een locatie sfeervol te verlichten. Onze langere prikkabels zijn uitermate geschikt als verlichting voor de horeca op festival of evenementen. Met onze zwarte prikkabels van een professionele kwaliteit voor buiten heb je jaren lang plezier van de prikkabel verlichting.

Candlebagplaza is gespecialiseerd in prikkabels en de laatste jaren is er veel diversiteit mogelijk op het gebied van prikkabels. Wij bieden diverse standaard lengtes prikkabel aan met 1, 2 of 3 led lampen per meter. Er is ruime keuze uit energie zuinige led lampen die u los bij geleverd krijgt en zelf nog moet indraaien.

 

Kant en klare prikkabelverlichting kopen

Zwarte Koppelbare kant en klare prikkabels zijn al voorzien van voorgemonteerde priklampen. Dit zijn led lampen die al in de fitting zijn gelijmd. Zo hoef je zelf geen lampen meer in te draaien wat enorm veel tijd bespaard. Gewoon de stekker erin en de prikkabelverlichting is klaar voor gebruik. Er is wel beperkte keuze uit (led) priklampen.

 

Door koppelbare prikkabels voor buiten gebruiken

Koppelbare prikkabels zijn een super handig systeem. Aan elk uiteinde van deze door koppelbare prikkabels zit een speciale connector waarmee je de volgende koppelbare prikkabel doorverbind. plug and play! Met een beperkt aantal lengtes kun je toch een langere lengte overbruggen en alles aansluiten op maar 1 stekker. Koppelbare prikverlichting is ook veel werkzamer, je hoeft niet met 1 lange lengte te stoeien maar  kunt de prikkabels voor buiten in hanteerbare lengtes aan elkaar door koppelen.

 

Prikkabel zelf samenstellen

 Met lege prikkabels en het gebruik van losse fittingen, losse led lampen of prik lampen bepaal je zelf op welke afstand en hoeveel lampen je op de prikkabel wilt monteren. Ook kun je nu zelf de onderlinge afstand tussen de fittingen bepalen. Ook handig om zelf te kunnen bepalen waar je de eerste lamp aansluit. Nu kun je de afstand bepalen vanaf de stekker tot de eerste lamp. Prikkabel zelf samenstellen is prikkabel do it yourself.

 

Prikkabels met dimbare led lampen gebruiken.

Wil je zelf de licht intensiteit kunnen bepalen, kies dan voor een prikkabel met dimbare led lampen. Zodra de schemering valt heb je de keuze om de verlichting zachtjes aan te zetten en zodra het donker wordt kun je optimaal genieten van de verlichting. Kijk snel bij de dimbare prikkabels en maak een keuze uit de mooiste dimbare led lampen.

Alle prikkabels icm met onze led lampen zijn geschikt voor buiten. Door de standaard mee geleverde afsluitringen op de fitting en de juiste manier van de led lampen indraaien kun je de prikkabels het hele jaar buiten laten hangen. Alles is uit voorraad leverbaar en wordt boven de 50 euro gratis verzonden.

Bovendien krijg je bij elke standaard prikkabel gratis 1 extra afdichtring en 1 extra led lamp als reserve!

 

Waarom prikkabel led verlichting kopen bij Candlebagplaza: üunieke producten  üvriendelijke prijzen üuitstekende service ülage verzendkosten ügratis retour.

 

prikkabel-led-verlichting-candlebagplaza

© 2010 - 2022 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel