Sorteer op

Gekleurde lampionnen in een voordeel pakket

 Betaalbare versiering in de vorm van gekleurde lampionnen van rijstpapier. Heb je een grote ruimte die je wilt versieren dan is een voordeel pakket een goede optie. Lampion pakketten zijn voordelig en zijn met de grootste zorg samen gesteld en bestaan uit een grote hoeveelheid lampionnen in diverse kleuren en in drie verschillende maten. Het is zelfs een stuk voordeliger om een lampion pakket te kopen in plaats van losse lampionnen. Nu heb je in een keer genoeg lampionnen om jouw feest locatie mee te versieren. Je kunt kiezen of je met of zonder lampion led verlichting wilt. Bovendien versturen wij deze lampion pakketten gratis vanaf 75 euro in Nederland en naar België vanaf 100 euro.

Tijd besparen om lampionnen op te hangen?

Bespaar veel tijd om lampionnen op te hangen met onze veerhaakjes. Dit is een snelle manier om veel lampionnen op te hangen met deze veerhaakjes. Je hoeft niet elke lampion met een touwtje aan het plafond en de lampion te knopen. Wij leveren zelfklevende ophangoogjes die je eventueel ook aan het plafond kunt plakken, veerhaakje eraan, de lampion aan het andere uiteinde van het veerhaakje hangen en klaar. Door het gebruik van veerhaakjes kun je elke lampion op ieder gewenste hoogte hangen door eenmalig het veertje uit te rekken.

Losse led verlichting is een optie bij de lampion pakketten

De meeste lampion pakketten bestaan uit 3 verschillende maten lampionnen per pakket: Lampionnen van rijstpapier in 20 cm, 35 cm en 50 cm. Je ontvangt van elke maat papieren lampionnen een aangepaste hoeveelheid zodat je een goede maatverdeling tussen de verschillende lampionnen krijgt. Wil je de lampionnen zodra het donker wordt verlichten, kies er dan losse led verlichting bij. Bekijk snel onze lampion pakketten en bestel deze betaalbare lampionnen als versiering voor jouw feest.

Alle lampion pakketten worden binnen 1 a 2 werkdagen naar je toe gezonden.

 

Waarom voordelige gekleurde lampion pakketten kopen bij Candlebagplaza: 

  • Unieke producten

  • Vriendelijke prijzen

  • Uitstekende service

  •  Lage verzendkosten

  • Gratis retour.

 

 

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel