Gekleurde nylon lampionnen voor buiten zijn weerbestendig

 De oplossing als versiering voor de hele zomer, deze gekleurde nylon lampionnen voor buiten (zonder verlichting). Leverbaar in allerlei vrolijke kleuren. Onze nylon lampionnen voor buiten zijn weer bestendig door het materiaal waarvan de lampionnen zijn gemaakt. Je kunt ze gewoon de hele zomer buiten laten hangen. Gekleurde nylon lampionnen zijn leverbaar in 2 maten en verschillende kleuren. Onze lampionnen voor buiten hebben geen verlichting, kies zelf of je er lampion verlichting bij wilt kopen die je los in elke lampion kunt hangen.

 

Nylon buiten lampionnen in diverse kleuren zonder led verlichting

Dit zijn gewone weerbestendige nylon lampionnen zonder verlichting. Deze buiten lampionnen kun je als versiering of decoratie op elke gewenste plaats ophangen en de hele zomer lang kun je genieten van deze oersterke nylon lampionnen. Wil je toch verlichting in de lampionnen dan bieden wij losse led verlichting op batterijen of led verlichting op stroom aan. Lampion led verlichting op batterijen is eigenlijk voor eenmalige verlichting als je geen stroom op locatie hebt. Heb je wel stroom dan is een string lampion lampjes op stroom van 10 meter lang misschien de oplossing.

Wil je lampionnen met een buiten kwaliteit met verlichting op Zonne-energie die als het donker wordt vanzelf aangaat? Kijk dan bij onze Solar lampionnen. Hier verkopen wij buiten kwaliteit lampionnen op zonne-energie die overdag worden opgeladen door de zon.

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel