5 - 100 meter

Lege prikkabels inclusief stekker en eind kapje

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Bepaal zelf waar de fittingen komen

 Zelf je eigen prikkabel samenstellen met losse fittingen. Wil je 2, 3 of 4 lampen per meter of een paar meter geen lampen? Wij leveren verschillende lengtes lege prikkabel snoeren compleet met een voor gemonteerde stekker en een eind kapje. Je hoeft alleen nog fittingen en led lampen te bestellen. Kijk bij " maak uw keuze '' om de juiste lengte prikkabel te bestellen.

Zeer geschikt voor klanten die prikkabels willen gebruiken om houten letters te maken. Je wilt misschien wel de eerste 3 meter geen lampen omdat je de stekker wilt weg werken. Dan zet je heel makkelijk pas na 3 meter de eerste fitting op de prikkabel. Daarom is het grote voordeel om zelf je eigen prikkabel op maat samen te stellen.

De fittingen worden geheel compleet met een rubberen afdichtring geleverd. De fittingen kun je eenvoudig zelf op de kabel prikken en de schroefjes aandraaien en klaar voor gebruik ( montage fitting ongeveer 1 minuut per fitting ) Met de bijgeleverde schroefjes en ringetjes + afdekkapjes zijn de fittingen waterdicht en ook geschikt voor buiten gebruik..

Bestel losse led lampen hier.

Kortom...of je nu een prikkabel wilt met 3 lampen per meter of je wilt de eerste 3 meter vanaf de stekker geen lampen...alles kan, je kunt de prikkabel naar je eigen wensen samenstellen.

 

Heb je nog vragen wat betreft de montage of bestelling bel gerust, wij staan klaar om je te voorzien van het juiste advies.

 

© 2010 - 2021 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel