Koppelbaar warm wit

Lichtsnoer met melkwitte led lampen 1 Watt - 2650K

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 65,95 (inclusief btw)

Lichtsnoer met voorgemonteerde lampen klaar voor gebruik

Een standaard prikkabel wordt geleverd met losse led lampen die zelf moeten worden ingedraaid. Gebeurt dit niet op de juiste manier dan maken de lampen geen contact en doet de prikkabel het niet. Om dit probleem te voorkomen is de kant en klare lichtsnoeren ontwikkeld. Je hoeft zelf geen lampen meer in te draaien. De lampen zitten al in de fittingen gelijmd wat als groot voordeel betekent dat je alleen nog maar de stekker hoeft in te steken en de verlichting brandt.

Deze kant en klare prikkabels bestaan uit onze zelfde professionele snoeren met een stekker en een eind connector ( om de volgende prikkabel door te koppelen ). De prikfittingen inclusief de led lampen ( priklampen - niet dimbaar ) zitten al voor gemonteerd op de kabel, zo ontvang je een complete set die direct klaar voor gebruik is.

Nieuw aan deze prikkabels/lichtsnoeren is de nieuw soort led lamp ontwikkeld door onze leverancier waarbij er geen E27 fitting meer is, maar de LEDs zitten vastgelijmd in de fitting. De lampen hoef je zodoende niet meer in de fittingen te draaien wat een enorme tijd besparing oplevert. Alle priklampen zijn reeds om de 50 cm gemonteerd en vastgelijmd in de fittingen voor een goede IP-waarde om buiten te gebruiken. De priklampen geven een prachtig vol lichteffect en zijn qua lichtopbrengst vergelijkbaar met een 8W gloeilamp. De melkwitte kap zorgt voor een mooie egale lichtuitstraling. Deze priklampen beschikken over een vrijwel onbreekbare kap van polycarbonaat. De priklampen zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur en worden uitgevoerd in warm wit 2650 K.

Ook zijn de priklampen los bestelbaar. Als er ooit een priklamp kapot gaat, bestel je eenvoudig een nieuw exemplaar en schroeft die op de plek van de kappotte priklamp met een imbus sleuteltje..

 

Prikkabels doorkoppelen tot een langere lengte

Deze lichtsnoeren zijn door koppelbaar. Dat betekent dat ze beschikken over een speciale connector aan het uiteinde van elke kabel. Hierdoor kun je de lichtsnoeren met elkaar doorverbinden als je in de toekomst een set wilt uitbreiden. Het hoeft niet, je kunt ook de prikkabel gebruiken zonder door te koppelen. De connector is afsluitbaar. Dit product is in 2 basis afmetingen voorradig: in 10 meter met 20 priklampen (incl. 1m aansluitsnoer) en in 25 meter met 50 priklampen (incl. 1,5m aansluitsnoer) Elke prikkabel bevat dus 2 lampen per meter. Doordat deze lichtsnoeren koppelbaar zijn kun je eenvoudig een langere lengte prikkabel samenstellen door te combineren met enkele van 10 meter of enkele van 25 meter te koppelen. Ook is het mogelijk om een van 10 meter en een van 25 meter te koppelen ( dan ontstaat 35 meter met 70 lampen ).

Kortom, je bespaart veel tijd en er zijn veel mogelijkheden met deze complete kant en klare prikkabels voor binnen en buiten.

 

Aansluitsnoer van de prikkabel te kort?

Bij elke koppelbare prikkabel wordt een kort aansluitsnoer met stekker geleverd. Meestal 100 cm of 150 cm. Dit is vaak te kort om helemaal naar een stopcontact te gaan en moet je gaan werken met een verlengsnoer wat niet geheel waterdicht is. Verleng nu de afstand van de stekker tot de eerste lamp met 5 meter. Met een tussenkabel heb je meteen een waterdichte verbinding met 5 meter extra kabel waarna de lampen pas beginnen. Bestel deze tussenkabel gelijk mee, zo kun je makkelijker bij een stopcontact komen en hoef je geen verlengsnoeren te gebruiken.

 

Specificaties kant en klare prikkabels

Voorgemonteerde priklampen om de 50 cm en eind connector,

Aansluitsnoer met stekker 100 cm totdat de eerste lamp begint.
Kabeldikte: 2x1.50mm² inwendig, buiten maat platte prikkabel 13 mm x 5 mm,
Fittingen: Vervangbare in de fitting gelijmde led lampen warm wit 2650K  a 1 watt met plastic kap,
Bescherming: IP44 (spatwaterdicht) niet dimbaar
Spanning: 230V,
Lengte: 10 meter 20 priklampen of 25 meter 50 priklampen koppelbaar

Binnen 1 a 2 werkdagen in huis met gratis verzending.

 

 

 

 

© 2010 - 2021 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel