Gratis verzonden NL + BE

Prikkabel koppelbaar 25 meter inclusief 50 led lampen

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 209,95 (inclusief btw)

Prikkabel koppelbaar 25 meter inclusief 2 led lampen per meter 

Twijfel je over de lengte van de verlichting of wil je later de verlichting kunnen uitbreiden? Kies dan voor een koppelbare prikkabel. Wij leveren deze speciale door koppelbare prikkabels in lengtes van 10 meter, 25 meter of 50 meter lang. Deze prikkabel van 25 meter compleet met 50 led lampen naar keuze is voorzien van een aansluitsnoer met stekker met een connector die je aan de prikkabel kunt draaien en aan het uiteinde van de prikkabel zit een unieke eind connector om een volgende prikkabel in te draaien zodat je de kabels op een makkelijke manier kunt doorkoppelen om de juiste lengte te krijgen. Alles kun je op 1 stekker aansluiten.

Het grote voordeel van koppelbare prikkabels is dat je met kortere lengtes die werkbaar zijn toch een langere lengte kunt halen. 

Prikkabels bestaan uit een lange platte rubberen kabel inclusief voorgemonteerde fittingen, een aansluitsnoer met stekker en een eind connector. Je hoeft de kabels niet door te verbinden als je dat niet wilt, natuurlijk kun je ook gewoon 1 koppelbare prikkabel gebruiken als verlichting voor in de tuin of op je terras. De eind connector van de prikkabel is waterdicht afsluitbaar. Mocht je later willen besluiten om je verlichting uit te breiden dan kan dat altijd, dat is het voordeel van doorkoppelbare prikkabels.

 

Aansluitsnoer naar het stopcontact te kort?

Bij elke koppelbare prikkabel wordt een kort aansluitsnoer met stekker geleverd. Meestal 100 cm of 150 cm. Dit is vaak te kort om helemaal bij een stopcontact te komen en dan moet je gaan werken met een verlengsnoer wat niet geheel waterdicht is. Verleng nu de afstand van de stekker tot de eerste lamp met 5 meter. Met een tussenkabel heb je meteen een waterdichte verbinding met 5 meter extra kabel waarna de lampen pas beginnen. Bestel deze tussenkabel gelijk mee, zo kun je makkelijker bij een stopcontact komen en hoef je geen verlengsnoeren te gebruiken. 

 

Prikkabels met led lampen kopen voor jaren lang plezier

Kijk bij " kies het soort led lampen '' om daar de juiste led lampen te bestellen. Prikkabels koop je voor jaren lang plezier als particulier of vereniging. Je kunt meerdere kabels van door koppelen om tot de juiste lengte te komen. Om lange lengtes te overbruggen is het vanwege het gewicht aan te raden om de prikkabels regelmatig te ondersteunen, dit voorkomt schade aan de kabel zoals doorhangen of een draadbreuk.

Je kunt meerdere kabels van 25 meter aan elkaar doorkoppelen tot een maximaal 6 stuks op 1 stekker.

Specificaties:

Voorgemonteerd: 2 fitting per meter, aansluit snoer met stekker met connector en eind connector met afdicht kapje,
Kabeldikte: 2x1.50mm² inwendig, buiten maat platte prikkabel 13 mm x 5 mm,
Fittingen: E27 incl afdichtringen op elke fitting en inclusief losse led lampen naar keuze
Bescherming: IP44 (spatwaterdicht)
Spanning: 230V,
Lengte: 25 meter 

Levering

Binnen 2 werkdagen in huis en gratis verzonden, ook naar België.

Prikkabels zijn geschikt voor binnen en buiten.

© 2010 - 2022 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel