Sorteer op

Varende lichtbootjes als herdenking voor op het water

Een prachtig ritueel om deze kleine varende lichtbootjes als herdenking voor op het water te gebruiken. Varende herdenking bootjes van speciaal papier die hun weg zoeken op het water. De bootjes zijn uitermate geschikt om bij een herdenking of na een crematie op het water weg te laten drijven. Je kunt je boodschap op het bootje schrijven en het bootje neemt jouw boodschap met je gedachten mee het water op. Vanaf heden hebben wij ook houten bootjes van eigen makelij. Deze bootjes hoef je niet meer te vouwen wat enorm veel tijd scheelt. De houten bootjes zijn klaar voor gebruik.

Lees meer bijzondere afscheidsrituelen op de website van de EO "Ik mis je zo" 

 

Lage verzendkosten papieren lichtbootjes

Omdat je de varende papieren lichtbootjes zelf nog in elkaar moet vouwen worden ze plat aangeleverd waardoor wij de bootjes als brievenbus post kunnen verzenden en daarom betaal je lage verzendkosten voor de lichtbootjes.

De houten bootjes zijn al klaar voor gebruik maar door hun grotere afmeting kunnen die niet als brievenbus pakje worden verzonden maar als pakketje.

Heb jij binnenkort een herdenking en wil je iets speciaals doen, bestel dan deze varende lichtbootjes!

Waarom kopen bij Candlebagplaza: üunieke producten  üvriendelijke prijzen üuitstekende service ülage verzendkosten ügratis retour.

 

 

 

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel