Varende lichtbootjes Jurianne Matter - 3 stuks

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 10,50 (inclusief btw)

Varende lichtbootjes wit a 3 stuks

 Een betoverend schouwspel op het water met deze kleine varende lichtbootjes van papier. Gebruik de varende lichtbootjes van Jurianne Matter na een crematie of tijdens een herdenking. Schrijf jouw boodschap op het bootje en ze zoeken hun weg op het water en nemen jouw wensen en gedachten mee op de stroom.

Schrijf je persoonlijke tekst langs de railing en vouw daarna in een paar minuten het bootje in elkaar. Omdat de bootjes plat worden aangeleverd, vormen deze bootjes een ideaal brievenbuscadeautje (A4 post).

 

Papieren bootjes en milieu

Als je niet in de gelegenheid bent om de bootjes na afloop uit het water te halen adviseren wij om theelichtjes van bijenwas te gebruiken en zonder aluminum cups. De varende bootjes zijn eco-vriendelijk! Het papier draagt het FSC-logo, is zuur- en chloorvrij. De Vega-Fast inkt is een in Nederland ontwikkelde drukinkt op basis van plantaardige oliën. De zakjes waarin de bootjes zijn verpakt zijn gemaakt van maismeel en is composteerbaar. De bootjes breken in 6 maanden geheel af.

Rite de passage, made by Jurianne matter, varende lichtbootjes worden verkocht per set a 3 stuks ( exclusief waxinelichtje ) en dienen zelf nog in elkaar gevouwen te worden. De handleiding vind je in de verpakking of de video op onze site.

Afmeting bootje: ongevouwen 26 cm x 16,5 cm exclusief verlichting.

 

© 2010 - 2022 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel