Kruis koppelstuk voor prikkabel

Vorige Artikel 7 van 7
€ 5,95 (inclusief btw)

Koppelstuk om een prikkabel door te verbinden

 Bij de montage van dit handige koppelstuk hoef je niets aan de prikkabelkabel te strippen. In deze koppeling zitten namelijk aan beide kanten 2 koperen pinnetjes die door de prikkabel heen prikken als je deze vastschroeft in het koppelstuk. De pinnetjes prikken dan automatisch door het rubber van de prikkabel heen tot ze in aanraking komen met de koperen snoeren die eronder liggen. Doort het gebruik van deze koppelingen wordt de stroom van de ene prikkabel doorgegeven aan de andere prikkabel.  Doordat de koppeling kruislings gaat wordt deze koppeling veel gebruikt om aftakkingen te maken als lichtnet voor aan het plafond.

Voorbeeld: Je gebruikt een prikkabel van 20 meter lengte als hoofdkabel. Hierop kun afzonderlijke prikkabels van 5 of 10 meter lengte als aftakkingen monteren. Van elke kabel als aftakking dien je dan de stekker te verwijderen en een eindkapje te lijmen.

Met zo'n verlichting plan over je terras of plafond in je horecazaak kun je een zeer fraai resultaat creëren en hoef je alles maar op 1 stekker aan te sluiten.

 

© 2010 - 2021 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel