Tussenkabel - nooit meer te korte stekker aan je prikkabel

Vorige Artikel 7 van 7
€ 12,95 (inclusief btw)

Tusenkabel om de afstand tot de eerste lamp te verlengen

Elke koppelbare prikkabel wordt geleverd met aan aanloopsnoer (stekker tot de eerste lamp)  van maar 1 meter of max 1,5 meter. Vaak veel te kort om de afstand te overbruggen naar een stopcontact. Meestal wil je dat de lampen pas na een paar meter beginnen...Wij hebben nu de oplossing: een tussenkabel van 5 meter met speciale connectors aan beide kanten zodat je de afstand naar het stopcontact met 5 meter kunt verlengen!

Tussenkabel alleen geschikt voor koppelbare prikkabels

De tussenkabel heeft connectors aan het uit einde die je eenvoudig insteekt in jouw koppelbare prikkabel. Een door koppelbare prikkabel heeft dezelfde connectors en daarom is deze oplossing bedacht. Je hoeft nu niet meer met een verlengsnoer te werken maar maakt een waterdichte verbinding dankzij dit systeem.

Je steekt eenvoudig de kabel tussen A1 en A2 (zie afbeelding 2) en zo onstaat er een langer aanloopsnoer van 5 meter met stekker om eenvoudig naar je schuurtje/overkapping te komen.

Let op: alleen geschikt voor alle kant en klare prikkabels en onze koppelbare prikkabels dus niet voor alle andere prikkabels.

© 2010 - 2021 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel