Sorteer op

Abraham Sarah opblaas figuren en feestverlichting huren in Julianadorp

 Wordt er iemand 50 jaar en wil je zo'n schitterende Abraham of Sarah als eye catcher in de tuin neerzetten? Verras de jarige met zo'n knots van een Sarah of Abraham opblaas figuur. Niet alleen voor 50 jaar maar wij hebben ook leeftijd banners van 18 tm 90 jaar. In de winter maanden verhuren wij een opblaas bare Kerstman van 4 meter hoog. Speciaal als publieks trekker voor kerst evenementen en winkelcentra.

Candlebagplaza verkoopt niet alleen verlichting en decoratie artikelen zoals prikkabels en lampionnen als feestversiering maar in de regio verhuren wij ook van die enorme opblaas figuren zoals Abraham of Sarah van ruim 3 of 4 mtr hoog. Door middel van uitwisselbare leeftijd banners geschikt voor meerdere leeftijden. Ook verhuren wij prikkabels met feestelijke energie zuinige led lampen om je feest (tent) in de avond mee te verlichten.

Huur je bij ons een Sarah of Abraham en ben je ook nog op zoek naar feestverlichting voor buiten? Wij verhuren ook prikkabel feestverlichting.

Tevens kun je lampionnen en prikkabels kopen als feest versiering voor tent, tuinfeest of terras. Kijk dan eens op onze website rond, wij verkopen lampionnen van rijst papier en nylon buiten lampionnen als decoratie en feest verlichting in de vorm van prikkabels met led lampen.

 

Opblaas figuren alleen afhalen te in Julianadorp, wij verzenden niet

 Omdat wij in Julianadorp zijn gevestigd kunnen wij alleen in deze buurt verhuren ivm afhalen van onze poppen (Den Helder, Julianadorp, Texel in overleg, Breezand, Anna Paulowna, Callantsoog enz enz) Wij kunnen deze poppen met blowers niet verzenden. Reserveren en betalen via de website of betaling a contant bij afhalen, wij hebben geen pin en aub. legitimatie meenemen, wij rekenen dan geen borg.

* Candlebagplaza houdt zich het recht voor om tijdens slecht weer reserveringen te annuleren. Dit is in verband met het behoud van ons materiaal. Wij kunnen verhuren tm windkracht 6.

Reserveren of meer info....Tel: 06-52004624 of info@candlebagplaza.nl

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel