Brandvertragende spray voor papier - 1 liter

Artikel 9 van 10
€ 42,50 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Brandvertragende impregneer voor lampionnen

 Als je papieren feestversiering of papieren lampionnen wilt ophangen in openbare ruimtes of als er aan je feest locatie veiligheid eisen worden gesteld ivm. brandveiligheid dan heeft Candlebagplaza de oplossing:

 Brand vertragende spray is een product voor het vlamvertragend behandelen van natuurlijke stoffen, papier en karton, dus met name Lampionnen van papier. Dit brandvertragend middel zit in 1 liter sprayflessen is kant en klaar voor gebruik en mag niet worden verdund.

 

Lampionnen van papier zelf impregneren

Het middel wordt onder lage druk over de lampionnen verneveld. De papieren lampionnen kun je benevelen met onze kant en klare sprayflessen. Tijdens de drogingsperiode van ongeveer 6 uur hecht het product zich aan het oppervlak en vormt een bijna onzichtbare beschermlaag. 

TNO GETEST
Dit middel  is bij het TNO centrum voor brandveiligheid getest volgens de NEN 1722, NEN-EN 1101 en NEN-EN 1102 normen. 

 

Hoeveel lampionnen kun je impregneren met 1 fles?

De spray is alleen geschikt voor papier. Haal de lampionnen uit hun verpakking en zet ze in elkaar. Licht nevelen en niet doordrenken is al voldoende voor het gewenste resultaat. Gebruik de spray een dag voordat je de lampionnen wilt gaan gebruken, de lampionnen moeten minimaal 6 uur drogen.

1 fles van 1 liter is voldoende voor ongeveer 10m2 ofwel:

  • 45 lampionnen van 20 cm of
  • 32 lampionnen van 35 cm of
  • 20 lampionnen van 50 cm of
  •   ruim 1 x lampionnen pakket van 35 stuks.

Normen en eisen welke van toepassing zijn:
Na een juiste behandeling voldoen de stoffen/materialen aan de norm ISO 6940 en 6941, de nieuwe Europese normen (NEN) EN 1101 en 1102 en de Belgische norm NF P92-501 & NF P92-504 klasse 2.

Milieu en gezondheid
Deze spray is niet schadelijk voor het milieu en bestaat uit door het milieu afbreekbare stoffen. Het is kleurloos en geurloos. Kortom volledig veilig en niet schadelijk!

Uit voorraad binnen 1 a 2 werkdagen in huis!

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel