inclusief aansluitsnoer

Kerstverlichting koppelbaar voor buiten met blauwe fonkel 10 meter - 100 led lampjes

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende
€ 31,95 (inclusief btw)

Professionele koppelbare kerstverlichting voor buiten licht warmwit met blauwe fonkel lampjes

 Het professionele karakter van deze kerstverlichting voor buiten is direct zichtbaar als je de kwalitatieve rubberen snoeren in handen hebt. De verlichting bestaat in totaal uit 100 lampjes, 84 warm wit (2200K) en 16 blauwe die elkaar in een snel tempo afwisselen. De blauwe ledjes flitsen dus onafhankelijk van elkaar heel snel aan en uit. De warm witte lampjes branden constant. Dat maakt deze kerstverlichting zo uniek!

Deze kerstverlichting is koppelbaar door middel van de handige connectoren die aan de snoeren zijn verbonden. Uiteraard kunt je deze producten de hele winter buiten laten hangen. 

Wanneer je de kerstverlichting door wilt koppelen dan kunt je ervoor kiezen om er bijvoorbeeld 1 set met aansluitsnoer en stekker te kopen en de andere sets zonder aansluitsnoer te kopen.  Dan kun je meerdere sets door koppelen op maar 1 stekker. Het maximaal aantal door te koppelen snoeren is 10 stuks met een totaal van 100 meter en 1000 lampjes aan kerstverlichting.

Je hoeft natuurlijk niet door te koppelen als je genoeg hebt aan 10 meter lengte, dan koop je 1 set inclusief aansluitsnoer met stekker en het uiteinde van deze verlichting is dan waterdicht afgesloten door een schroefdopje op de connector. En als je later besluit om de verlichting uit te breiden kun je altijd nog een setje extra kopen.

Ook kun je allerlei aftakkingen maken met speciale aansluitsnoeren met connectors, kijk bij de KERSTVERLICHTING AANSLUITSNOEREN voor deze optie.

Optioneel: je kunt kiezen wel of geen aansluitsnoer met stekker erbij te kopen. Uiteraard heb je wel minimaal 1 aansluitsnoer nodig om het product te laten werken.

KIJK BIJ " MAAK UW KEUZE " OM IN IEDER GEVAL 1 SET AAN TE SCHAFFEN MET AANSLUITSNOER, ELK AANSLUITSNOER IS 1,5 METER LANG.

Ideaal te gebruiken als:
– tuinverlichting
– terrasverlichting
– struikverlichting
– boomverlichting

Eigenschappen
Materiaal: hoogwaardige zwarte rubberen snoeren met pure koperen bedrading (1*0.5mm2)
Type LEDs: hoge lumen LEDs
Kleur LEDs: warm wit 84 stuks (2200K) + blauw 16 stuks.
Aantal LEDs: 100 per 10 meter
Doorkoppelbaar: ja, maximaal 100 meter ( 10 sets ) totaal 1000 lampjes zijn door te koppelen
Voltage: 220-240VAC
Verbruik: 9,6W per 10 meter
Beschermingsgraad: IP65 als de stekkerverbinding wordt beschermd.
Lengte: 10 meter per stuk

Binnen 2 werkdagen al in huis!

 

 

© 2010 - 2021 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel