Veerhaakjes - 10 stuks

Artikel 10 van 11
€ 3,95 (inclusief btw)

Bespaar veel tijd met lampionnen op hangen

 Wil je veel lampionnen ophangen en heb je maar weinig tijd? Bespaar veel tijd met het gebruik van veerhaakjes. Dit is een snelle manier om veel lampionnen in korte tijd op te hangen, deze veerhaakjes zijn eenmalig uitrekbaar tot 120 cm.

Normaal gesproken kun je de lampionnen ophangen met een draadje waardoor je veel tijd kwijt bent om knoopjes in het draad te leggen aan zowel de lampion als aan het plafond. Bespaar nu veel tijd door het gebruik van veerhaakjes zodra je een grote hoeveelheid lampionnen moet ophangen om een locatie te versieren. 

Onze veerhaakjes werken als volgt: 

Bevestig een kant van het veerhaakje aan bijvoorbeeld zelfklevende ophang oogjes  en hang de lampion aan de andere kant van het veerhaakje en nu kun je de lampionnen op elke gewenste hoogte hangen door het veerhaakje uit te rekken.

Voor systeemplafond hebben wij nu handige klemmetjes, deze klem je aan de strip van een systeemplafond en aan het oogje hang je een veerhaakje.

Let op: de veerhaakjes zijn 16 cm lang en je kunt ze eenmalig uitrekken tot maximaal 120 cm. Daarna kun je ze niet meer inkorten, dus bepaal van te voren de hoogte van de lampionnen!

Gemak dient de mens dus bestel veerhaakjes mee met jouw lampionnen. De veerhaakjes zijn geschikt tot en met lampionnen van 50 cm.

Levering: 10 x veerhaakje van 16 cm lang en tot 120 cm uitrekbaar.

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel