Vanaf 63,95

Prikkabel + losse dimmer

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 63,95 (inclusief btw)

Zelf de licht intensiteit bepalen met de dimbare prikkabel

Wanneer je het ene moment weinig licht nodig hebt en het andere moment veel licht dan is een prikkabel inclusief dimbare led lampen de oplossing. Met de bijgeleverde stekkerdimmer kun je zelf de licht intensiteit bepalen. Op deze pagina bieden wij diverse mogelijkheden aan waarbij je alleen nog de led lampen hoeft in te draaien (apart bijbestellen)

 

Wat krijg je als je een dimbare prikkabel besteld?

Een prikkabel zelf is niet dimbaar. Dit kun je zelf wel tot stand brengen door een externe led dimmer en dimbare led lampen aan te schaffen.( je ontvangt alleen de prikkabel en een dimmer, dimbare led lampen dienen nog apart te worden bijbesteld )

Je ontvangt een prikkabel naar keuze.+ een losse led stekkerdimmer tot 280 Watt​. Je dient zelf nog het juiste aantal dimbare led lampen bij te bestellen.​

De stekker dimmer werkt alleen goed  bij een prikkabel waarbij alle dimbare led lampen bij elkaar opgeteld een minimaal 20 Watt en maximaal 280 Watt wattage hebben Je kunt dus o.a. maximaal een prikkabel met bijna 70 dimbare led lampen van 3,5 Watt aansturen.

  • Alleen te gebruiken samen met onze dimbare led lampen.
  • Niet geschikt voor gebruik in Belgie vanwege de aardpen.
  • Het is noodzakelijk om de stekkerverbindingen waterdicht weg te leggen of af te sluiten om schade te voorkomen bij landurig buiten gebruik.
  • De stekkerdimmer is IP20 dus dient ook op een droge plaats te worden gebruikt.

​Deze artikelen worden binnen 1 a 2 werkdagen in Nederland verzonden.

© 2010 - 2022 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel