Uitverkocht

Helium tank voor 30 ballonnen

Artikel 3 van 13
€ 27,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Helium wegwerp tank voor latex of folie ballonnen

Een feest is niet compleet zonder heliumballonnen. Voor je huwelijk of verjaardagfeest kun je ballonnen vullen met helium. Latex ballonnen of folie ballonnen vullen met helium is eenvoudig en snel door de Filln’away heliumtank. Met deze lichte en compacte tank kun je heel simpel jouw helium ballonnen vullen. Daarmee maak je elk feest compleet!

Onze helium tank wordt geleverd exclusief ballonnen!

Bekijk eventueel al onze andere ballonnen die je ook met helium kunt vullen: Chroom ballonnen, pastel kleurige ballonnen of ballonnensets.

 

Hoeveel ballonnen kan ik vullen met 1 heliumtank

Deze tank is geschikt voor ongeveer 30 ballonnen. Vul de ballonnen niet te vol. Als de ballonnen te strak staan verlies je te veel helium en blijven de ballonnen minder lang zweven.

30 cm latex: ongeveer 13 stuks 
23 cm latex: ongeveer 27 stuks
48 cm folie ballonnen: ongeveer 8 stuks.

 

Hoe lang blijven helium ballonnen zweven?

Latex ballonnen gevuld met helium blijven ongeveer 5-7 uur zweven. Folieballonnen kunnen ongeveer 4 dagen mooi blijven. Folie Ballonnen zweven langer aangezien dit materiaal beter bestand is tegen helium.

Bepaalde factoren zoals licht en warmte kunnen negatieve invloed uitoefenen op de zweefduur van met name latex ballonnen. Teveel blootstelling aan zonlicht en warmte verkort de zweefduur. Wil je ervan verzekerd zijn dat je ballonnen lang in de lucht blijven hangen? Dan biedt de Hi Float Gel een oplossing. Bestel HI FLOAT GEL meteen mee met je helium tankje.

Hi float is een beschermlaag die aangebracht wordt in de ballon voordat de helium in de ballon wordt geblazen. Voeg enkele druppels toe, dit zorgt ervoor dat de ballonnen tot 10 keer langer kunnen zweven!

 

Hoe vul je ballonnen met helium?

Draai het kraantje open en plaats de ballon om het zwarte vulventiel. Door het vulventiel naar boven of naar beneden te bewegen stroomt er helium uit de tank en wordt de ballon gevuld met helium. Als je het zwarte vulventiel weer recht zet komt er geen helium meer uit. Het is dus niet nodig om tussendoor het kraantje dicht te draaien. Als je klaar bent met ballonnen vullen is het wel aan te raden om het kraantje dicht te draaien.

 

Wat doe ik met een lege helium tank?

De tank is van recyclebaar metaal gemaakt dus kun je het naar een recyclepunt brengen bij het afval station in je woonplaats. De wegwerpinstructies zijn te vinden op de doos. Helium is niet brandbaar, niet giftig en niet explosief maar er moet natuurlijk altijd voorzichtig mee omgegaan worden. Het is ook aan te raden om de tank buiten bereik van kinderen te houden en de helium zeker niet in te ademen!!

Binnen 1 a 2 werkdagen in huis.

 

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel