Sorteer op

Drijvende lampionnen op het water - weerbestendig en uniek in nederland

 Iedereen kent ze wel, die prachtige bolvormige lampionnen die je ophangt en waarmee je een zaal kunt versieren. Als je aan het water een feestje geeft of jouw bruiloft viert en je wilt in dezelfde stijl buiten op het water ook versiering dan kun je bijna niets vinden in Nederland. Daar heeft Candlebagplaza wat op bedacht: Een zelfde lampion maar dan voor op het water. Drijvende lampionnen™ voor op het water zijn uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar bij Candlebagplaza. Drijvende lampionnenzijn gemaakt van nylon en daarom weerbestendig. Je kunt ze daarom gebruiken als sfeervolle drijvende verlichting op je zwembad, vijver of een waterpartij bij elke bruiloft of tuin feest. De lampionnen zijn herbruikbaar en opnieuw te gebruiken voor een volgend feestje.

 

Lampionnen als drijvende lichtjes op het water - Home made

De drijvende lampionnen™ zijn home made, wij maken en testen deze lampionnen dus zelf. Tevens hebben wij de drijver van de lampionnen voorzien van een oogje zodat je na gebruik op het water de lampionnen weer kunt binnen halen voor hergebruik en deze niet in het milieu terrecht komen. Een uniek en prachtig sfeervol product voor alle feestjes op en om het water.

TIP: Heb jij de feestlocatie vol gehangen met rijst papieren lampionnen, gebruik deze nylon lampionnen als tafel lamp, ledlichtje erin en je hebt alles op elkaar afgestemd!!

Bestel nu deze unieke lampionnen van nylon voor op het water en ontvang ze binnen enkele werkdagen thuis.

Waarom kopen bij Candlebagplaza: üunieke producten  üvriendelijke prijzen üuitstekende service ülage verzendkosten ügratis retour.

 

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel