Sorteer op

Romantische candle bag kaarsenzakken met hartjes voor Valentijn kopen

 Op deze pagina bieden wij diverse candle bags met uitgesneden hartjes motief aan. Candlebags noemt men ook wel kaarsenzakken of lichtzakjes. Wie voor een Valentijn, trouwfeest, aanzoek of als decoratie candlebags zoekt komt al gauw uit bij de candlebag hartjes. Er zijn verschillende afmetingen candlebags met hartjes verkrijgbaar zoals groot, midi of klein. Omdat wij bij diverse leveranciers inkopen zijn er verschillende verpakkingen mogelijk. Soms zitten de candlebags verpakt per 6 ( Tindra ) en soms per 10 stuks.

 

Candle bag kaarsenzakjes zijn gemaakt van brandvertragend papier

Al onze candle bag kaarszakjes zijn gemaakt van brandvertragend papier. Dit wil zeggen dat de candlebags zijn geimpregneerd en geen direct vlam kunnen vatten. Wel kunnen de candlebags zwart schroeien als een vlammetje tegen het papier aankomt. Wij adviseren daarom als er open vuur wordt gebruikt dit in een glaasje of stevig in het midden van de candlebag neer te zetten. De candlebags kunnen worden verzwaard met steentjes of droog zand zodat bij buiten gebruik de candlebags niet omwaaien.

 

Veilige verlichting in candle bags gebruiken

Wanneer het niet gewenst is om open vuur te gebruiken dan adviseren wij om als verlichting in de candle bags onze professionele led waxinelichtjes op batterijen  te gebruiken. Deze lichtjes zijn veilig en worden inclusief batterijen geleverd. Ze zijn ook herbruikbaar wanneer er nieuwe knoop cel batterijen in worden gedaan.

 Bekijk rustig ons uitgebreide aanbod candlebags met hartjes en maak uw keuze. Wij leveren de candlebags binnen 1 a 2 werkdagen uit eigen voorraad.

© 2010 - 2022 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel