Sorteer op

Traditionele chinese lampion rood met goud - Aziatische lampionnen

 Prachtige traditionele chinese lampionnen gemaakt van nylon dus zeer weerbestendig voor buiten. De rode chinese lampion met goud is erg populair tijdens het chinese nieuwjaar. Mensen in China versieren er werkelijk alles mee, de huizen, straten en pleinen. In Nederland zijn deze lampionnen geschikt om in Chinese horecazaken als versiering te dienen.

De chinese lampionnen worden per stuk plat opgevouwen geleverd inclusief een handleiding en een metalen spanner die de lampion zijn welbekende ronde bolvorm geeft. Deze traditionele chinese lampionnen hebben wij in een diameter van 35 cm en 45 cm en kunnen binnen 2 werkdagen worden geleverd.

 

Hoi An Vietnamese lampionnen

Nieuw zijn onze Vietnamese lampionnen rechtstreeks uit Hoi An. Wij hebben deze lampionnen voor ons laten maken en de familie die ze maakt staat bekend om hun perfecte vakmanschap, de lampionnen zijn werkelijk prachtig. Vietnamese lampionnen worden met de hand gemaakt, men plakt op een bamboe frame pure zijde stroken. Wanneer je de lampionnen bekijkt zie je de kwaliteit van het vakmanschap. Wij leveren de Vietnamese lampionnen voorlopig in 1 model.

Zoek je Vietnamese lampionnen in andere kleuren dan rood, kijk dan hier voor meer kleuren in dit model. 

Gebruik de lampionnen als unieke decoratie of gebruik ze in de hoek van je ( slaap ) kamer als hanglamp. Decoreren kun je met verschillende kleuren, dan komen de lampionnen het beste tot hun recht. Als je de lampionnen wilt verlichten geven de bamboe ribben een unieke sfeer, dat is waar deze lampionnen uit Vietnam om bekend staan.

© 2010 - 2021 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel