Sorteer op

Alleen de stekker moet je zelf nog in het stopcontact steken

Wanneer je niet veel tijd hebt of gewoon geen zin om nog losse lampen in alle fittingen te draaien, hebben wij nu de kant en klare prikkabels met voor gemonteerde priklampen. Bij de set die je ontvangt hoef je alleen nog maar de stekker in te steken en de verlichting is klaar voor gebruik..

Elke kant en klare prikkabel is door koppelbaar en wordt compleet geleverd inclusief gemonteerde fittingen met de lampen er al in gelijmd. Priklampen noemen wij deze nieuwe variant. Priklampen zijn fittingen waarbij de lamp erin zit vast gelijmd. De fitting zit aan de kabel bevestigd met een schroefdopje en is daardoor makkelijk vervangbaar. Omdat wij van de kant en klare prikkabels niet alle maten in voorraad kunnen hebben is er besloten om ze door koppelbaar te maken. Zo kun je met de 2 maten die wij leveren bijna tot elke gewenste maat prikkabel komen. Ook zijn wij van mening dat we alleen de meest gangbare led lampen zijn gaan voeren als priklampen op de kant en klare prikkabels.

Kortom....met dit nieuwe product bieden wij eenvoud en tijd besparing aan en wij hopen dat je net zo zult gaan genieten van deze prachtige verlichting als wij.

 Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Alles is uit voorraad leverbaar en binnen 1 a 2 werkdagen heb je het in huis.

© 2010 - 2020 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel