Prikkabel koppelbaar 50 meter inclusief 100 led lampen

Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 379,95 (inclusief btw)

Prikkabel koppelbaar 50 meter inclusief 2 led lampen per meter 

Heb je 100 meter verlichting nodig maar wil je handzame lengtes gebruiken? Kies dan voor een koppelbare prikkabel. Deze prikkabel van 50 meter compleet met 100 led lampen naar keuze is voorzien van een stekker met een connector die je aan de prikkabel kunt draaien en aan het uiteinde van de prikkabel zit een unieke eind connector om een volgende prikkabel in te draaien zodat je de kabels op een makkelijke manier kunt doorkoppelen om de juiste lengte te krijgen op maar 1 stekker.

Het grote voordeel van koppelbare prikkabels is dat je met kortere lengtes die werkbaar zijn toch een langere lengte kunt halen. 

Prikkabels bestaan uit een lange platte rubberen kabel inclusief voorgemonteerde fittingen, een aansluitsnoer en een eind connector. Je hoeft de kabels niet door te verbinden als je dat niet wilt, natuurlijk kun je ook gewoon 1 koppelbare prikkabel gebruiken als verlichting, de eind connector van de prikkabels is waterdicht af te sluiten. Mocht je later willen besluiten om als nog de verlichting uit te breiden dan kan dat altijd, dat is het voordeel van door koppelbare prikkabels.

 

Aansluitsnoer naar het stopcontact te kort?

Bij elke koppelbare prikkabel wordt een kort aansluitsnoer met stekker geleverd. Meestal 100 cm of 150 cm. Dit is vaak te kort om helemaal naar een stopcontact te gaan en moet je gaan werken met een verlengsnoer wat niet geheel waterdicht is. Verleng nu de afstand van de stekker tot de eerste lamp met 5 meter. Met een tussenkabel heb je meteen een waterdichte verbinding met 5 meter extra kabel waarna de lampen pas beginnen. Bestel deze tussenkabel gelijk mee, zo kun je makkelijker bij een stopcontact komen en hoef je geen verlengsnoeren te gebruiken. 

 

Prikkabels met led lampen kopen voor jaren lang plezier

Kijk bij " kies het soort led lampen '' om daar de juiste led lampen te bestellen. Prikkabels koop je voor jaren lang plezier als particulier of vereniging. Je kunt meerdere kabels van door koppelen om tot de juiste lengte te komen. Om lange lengtes te overbruggen is het vanwege het zware gewicht aan te raden om de prikkabels regelmatig te ondersteunen, dit voorkomt schade aan de kabel zoals doorhangen of een draadbreuk.

Je kunt meerdere kabels van 50 meter aan elkaar doorkoppelen tot een maximaal 4 stuks op 1 stekker.

Specificaties:

Voorgemonteerd: 2 fitting per meter, aansluit snoer met stekker met connector en eind connector met afdicht kapje,
Kabeldikte: 2x1.50mm² inwendig, buiten maat platte prikkabel 13 mm x 5 mm,
Fittingen: E27 incl afdichtringen op elke fitting en inclusief losse led lampen naar keuze
Bescherming: IP44 (spatwaterdicht)
Spanning: 230V,
Lengte: 50 meter 

Levering

Binnen 2 werkdagen in huis. Prikkabels zijn geschikt voor binnen en buiten.

© 2010 - 2021 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel