Prikkabel koppelbaar 10 meter inclusief 10 led lampen

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 52,95 (inclusief btw)

Koppelbare lichtsnoeren inclusief led lampen naar keuze 

Wil je soms een korte prikkabel gebruiken en soms een langere prikkabel gebruiken? Kies dan voor een koppelbare prikkabel. Wij leveren deze speciale prikkabels in lengtes van 10 meter, 25 meter of 50 meter lang. Deze prikkabel van 10 meter is voorzien van een stekker met een connector die je aan de prikkabel kunt draaien en aan het uiteinde van de prikkabel zit een unieke eind connector om een volgende prikkabel in te draaien zodat je de kabels op een makkelijke manier kunt doorkoppelen om de juiste lengte te krijgen op maar 1 stekker.

Het grote voordeel van koppelbare prikkabels is dat je met kortere lengtes die werkbaar zijn toch een langere lengte kunt halen. 

Door koppelbare prikkabels bestaan uit een lange platte rubberen kabel inclusief voorgemonteerde fittingen, een los aansluit snoer met stekker en een eind connector. Je hoeft de kabels niet door te verbinden als je dat niet wilt, natuurlijk kun je ook gewoon 1 koppelbare prikkabel gebruiken als verlichting, de eind connector van de prikkabel is waterdicht afsluitbaar. Mocht je later willen besluiten om de verlichting uit te breiden dan kan dat altijd, dat is het voordeel van doorkoppelbare prikkabels.

 

Aansluitsnoer van de prikkabel te kort?

Bij elke koppelbare prikkabel wordt een kort aansluitsnoer met stekker geleverd. Meestal 100 cm of 150 cm. Dit is vaak te kort om helemaal naar een stopcontact te gaan en moet je gaan werken met een verlengsnoer wat niet geheel waterdicht is. Daar hebben wij nu een handig tussensnoer voor. Verleng de afstand van de stekker tot de eerste lamp met 5 meter. Met een tussenkabel heb je meteen een waterdichte verbinding met 5 meter extra kabel waarna de eerste lampen pas beginnen. Bestel deze tussenkabel gelijk mee, zo kun je makkelijker bij een stopcontact komen en hoef je geen verlengsnoeren te gebruiken. 

 

Prikkabels met led lampen kopen voor jaren lang plezier

Kijk bij " kies het soort led lampen '' om daar de juiste led lampen te bestellen. Prikkabels koop je voor jaren lang plezier als particulier of vereniging. Je kunt meerdere kabels door koppelen om tot de juiste lengte te komen. Om lange lengtes te overbruggen is het aan te raden om de prikkabels vanwege hun gewicht regelmatig te ondersteunen. Onze prikkabels zijn gemaakt van een zware kwaliteit en dit voorkomt schade aan de kabel zoals doorhangen of een draadbreuk.

Je kunt meerdere kabels van 10 meter aan elkaar doorkoppelen tot een maximaal 10 stuks op 1 stekker.

Specificaties:

Voorgemonteerd: 1 fitting per meter, aansluit snoer met stekker met connector en eind connector met afdicht kapje,
Kabeldikte: 2x1.50mm² inwendig, buiten maat platte prikkabel 13 mm x 5 mm,
Fittingen: E27 incl afdichtringen op elke fitting en inclusief losse led lampen naar keuze
Bescherming: IP44 (spatwaterdicht)
Spanning: 230V,
Lengte: 10 meter 

Levering

Binnen 2 werkdagen in huis. Prikkabels zijn geschikt voor binnen en buiten.

© 2010 - 2021 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel