Prikkabel koppelbaar 10 meter inclusief 20 led lampen

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 87,95 (inclusief btw)

Prikkabel door koppelbaar inclusief 2 led lampen per meter 

Deze professionele prikkabel is door koppelbaar, 10 meter lang en wordt compleet met 20 led lampen naar keuze geleverd. Elke koppelbare prikkabel is voorzien van een aansluitsnoer met stekker met een connector die je aan de prikkabel kunt draaien. Aan het uiteinde van de prikkabel zit een unieke eind connector om een volgende prikkabel in te draaien. Zo kun je de lichtsnoeren op een makkelijke manier doorkoppelen om de juiste lengte te krijgen. En dat alles op maar 1 stekker.

Het grote voordeel van koppelbare prikkabels is dat je met kortere lengtes die werkbaar zijn toch een langere lengte kunt halen. 

Prikkabels bestaan uit een lange platte rubberen kabel inclusief voorgemonteerde fittingen, een aansluit snoer met stekker en een eind connector. Voor een extra feestelijke uitstraling kun je lampionnen om of tussen de lampen door ophangen. Je hoeft de kabels niet door te verbinden als je dat niet wilt, natuurlijk kun je ook gewoon 1 koppelbare prikkabel gebruiken als verlichting, de eind connector van de prikkabels is waterdicht afsluitbaar. Mocht je later willen besluiten om je verlichting uit te breiden dan kan dat altijd, dat is het grote voordeel van doorkoppelbare prikkabels.

 

Aansluitsnoer naar het stopcontact te kort?

Bij elke koppelbare prikkabel wordt een kort aansluitsnoer met stekker geleverd. Meestal 100 cm of 150 cm lang. Vaak is dit te kort om helemaal naar een stopcontact te gaan en moet je gaan werken met een verlengsnoer wat niet geheel waterdicht is. Verleng nu de afstand van de stekker tot de eerste lamp met 5 meter. Met een tussenkabel heb je meteen een waterdichte verbinding met 5 meter extra kabel. De eerste lampen beginnen dan veel verder vanaf het stroompunt. Bestel deze tussenkabel gelijk mee, zo kun je makkelijker bij een stopcontact komen en hoef je geen verlengsnoeren te gebruiken. 

 

Prikkabels met led lampen kopen voor jaren lang plezier

Kijk bij " kies het soort led lampen '' om daar de juiste led lampen te bestellen. Prikkabels koop je voor jaren lang plezier als particulier of vereniging. Je kunt meerdere kabels met elkaar door koppelen om tot de juiste lengte te komen. Om lange lengtes te overbruggen is het aan te raden om de prikkabels regelmatig te ondersteunen, dit voorkomt schade aan de kabel zoals doorhangen of een draadbreuk.

Je kunt meerdere kabels van 10 meter aan elkaar doorkoppelen tot een maximaal 10 stuks op 1 stekker.

Specificaties:

Voorgemonteerd: 2 fitting per meter, aansluit snoer met stekker met connector en eind connector met afdicht kapje,
Kabeldikte: 2x1.50mm² inwendig, buiten maat platte prikkabel 13 mm x 5 mm,
Fittingen: E27 incl afdichtringen op elke fitting en inclusief losse led lampen naar keuze
Bescherming: IP44 (spatwaterdicht)
Spanning: 230V,
Lengte: 10 meter 

Levering

Binnen 2 werkdagen in huis. Prikkabels zijn geschikt voor binnen en buiten.

© 2010 - 2021 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel