1 of 2 lampen per meter

Prikkabel koppelbaar 10, 25 of 50 meter

Artikel 1 van 1
€ 52,95 (inclusief 21% btw)

Prikkabel koppelbaar met 1 of 2 fittingen per meter 

Wil je soms een korte prikkabel gebruiken en soms een langere prikkabel gebruiken? Kies dan voor een koppelbare prikkabel. Wij leveren deze speciale prikkabels in lengtes van 10 meter, 25 meter of 50 meter lang. Deze prikkabels zijn voorzien van een stekker met een connector die je aan de prikkabel kunt draaien en aan het uiteinde van de prikkabel zit een unieke eind connector om een volgende prikkabel in te draaien zodat je de kabels op een makkelijke manier kunt doorkoppelen om de juiste lengte te krijgen op maar 1 stekker.

Het grote voordeel van koppelbare prikkabels is dat je met kortere lengtes die werkbaar zijn toch een langere lengte kunt halen. 

Prikkabels bestaan uit een lange platte rubberen kabel inclusief voorgemonteerde fittingen, een aansluit snoer en een eind connector. Voor een extra feestelijke uitstraling kun je lampionnen om of tussen de lampen door ophangen. Je hoeft de kabels niet door te verbinden als je dat niet wilt, natuurlijk kun je ook gewoon 1 koppelbare prikkabel gebruiken als verlichting, de eind connector van de prikkabels is waterdicht afgesloten met een kapje. Mocht je later willen besluiten om als nog een kabel door te koppelen dan kan dat altijd, dat is het voordeel van doorkoppelbare prikkabels.

 

Prikkabels met led lampen kopen voor jaren lang plezier

Kijk bij " maak uw keuze '' om daar de gewenste lengte prikkabel en de juiste led lampen te bestellen. Prikkabels koop je voor jaren lang plezier als particulier of vereniging. Je kunt meerdere kabels van door koppelen om tot de juiste lengte te komen. Om lange lengtes te overbruggen is het aan te raden om de prikkabels regelmatig te ondersteunen, dit voorkomt schade aan de kabel zoals doorhangen of een draadbreuk.

Je kunt meerdere kabels aan elkaar doorkoppelen tot een maximale belasting van 2300 Watt.

 

Specificaties:

Voorgemonteerd: 1 of 2 fittingen per meter, aansluit snoer met stekker met connector en eind connector met afdicht kapje,
Kabeldikte: 2x1.50mm² inwendig, buiten maat platte prikkabel 13 mm x 5 mm,
Fittingen: E27 incl afdichtringen op elke fitting en inclusief losse led lampen warm wit 2650K of extra warm wit 2000K of gekleurde led lampen a 1 watt met plastic kap,
Bescherming: IP44 (spatwaterdicht)
Spanning: 230V,
Lengte: 10 meter gewicht 4,5 kg of 25 meter gewicht 7,5 kg of 50 meter gewicht 12,5 kg.

 

Levering

Gratis verzenden en binnen 2 werkdagen in huis. Prikkabels zijn geschikt voor binnen en buiten.

© 2010 - 2021 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel