Uniek in Nederland

Herdenking bootjes hout - kant en klaar

Artikel 2 van 2
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Herdenking bootjes, drijvende lichtjes op het water

 Houten herdenking bootjes met een kleine candlebag als opbouw waarin een kaarsje kan worden aangestoken voor je dierbare. Laat het bootje met de stroom meedrijven....

Elk bootje is gemaakt van flinterdun FSC dennen hout. In het bootje is een kleine candlebag geplaatst waarin je een kaarsje kunt zetten. Op de candlebag kun je eventueel een boodschap voor je dierbare schrijven. Het kaarsje staat in de candlebag in een houten cup zodat het hele bootje milieuvriendelijk is. De bootjes zijn kant en klaar voor gebruik: je vouwt de candlebag in vorm, plaatst het houten cupje met het kaarsje en het bootje is klaar om het water op te gaan.

Herdenking bootjes zijn superlicht en worden door de wind en golven meegevoerd wat een prachtig schouwspel oplevert.

 

Houten herdenking bootjes zijn milieuvriendelijk

 Deze houten herdenking bootjes zijn van eigen fabricaat. Wij hebben getracht om ze zo veel mogelijk milieuvriendelijk en afbreekbaar te construeren. Het bootje en houten cupje is van FSC dennen hout, de candlebag van papier en het waxinelichtje wordt geleverd zonder aluminium cup. Daarom zijn deze bootjes alleen bij ons verkrijgbaar en uniek in de wereld!

Levering:

- 1 x Kant en klaar bootje van 22 cm x 11 cm inclusief kleine candlebag als stuurhut.

- 1 x Houten cup inclusief kaarsje met een brandtijd van 4 uur voor in de candlebag.

-  Per bestelling gratis 1 lange aansteker.

 Levering uit eigen voorraad en binnen 1 a 2 werkdagen in huis.

 

*Noot: Het spreekt voor zich dat de bootjes het beste tot hun recht komen met rustig en droog weer. Laat na het schouwspel de bootjes liever niet achter op het water maar probeer ze uit het water te vissen. Laat ze drogen voor een volgende keer of gooi ze in de prullenbak.

© 2010 - 2024 Candlebagplaza lampionnen en candlebags. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel